Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Introvertáltként?
Nagyon nehezen ismerkedem személyesen,neten még nehezebb a helyzet.Hasonló személyiségűek hogyan töritek meg ezt az állapotot?Történt valami csoda veletek?
Amúgy járom a várost,jógázok,színház,mozi,séta,kirándulás...tehát nem ücsörgök állandóan otthon....27 F
Én szintén introvertáltként introvertált és etxro fiúkkal is ismerkedtem, elsősorban neten. Azt vettem észre, hogy nem ez számít, hanem hogy mennyi közös érdeklődési pont van a két emberben. Mindkét típusból találtam 'rokonlelkeket'. Bár tény, hogy muszáj kicsit megnyílni és beszélgetni, hogy ezek kiderüljenek. Engem is hasonló dolgok érdekelnek és több lányról tudok, akiket szintén: színház, természet, állatok, filmek, művészetek stb.
27/N
Ne keverd össze az introvertáltságot a szociális készségek fejletlenségével, mert a kettő nem ugyanaz.
Ebben a formában már nyílt egy ajtó, egy fejleszthető készség felé, viszont ha kijelented, hogy "introvertált vagyok", akkor kizárod a lehetőségét annak, hogy megtanulj kapcsolatot teremteni.
Az introvertáltság csak annyiban nehezíti, hogy kevesebb emberrel kerülsz kapcsolatba a minden napokban, iletve valamivel gyengébb a szociális és kommunikációs készségek.
De azzal külön kell foglalkozni, ha kifejezetten gyenge, nagyon nehéz a megszólítás és beszélgetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!