Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párt találni introvertáltként?
Nem sok kapcsolatom volt eddig, azok is csak néhány hónaposak voltak. Az a baj, hogy akikkel eddig összejöttem tipikus önbizalom hiányos kapcsolatfüggők voltak. Én szeretem a magányt, sőt igénylem. Mellettük úgy éreztem hogy megfulladok, rám telepednek. Nem tudom hogy egy introvertált partnerrel mennyire működne jobban a kapcsolat. Azt meg pláne nem, hogy őket merre lehet megtalálni.
24/F
Szevasz!
Nagyon sokan vagyunk introvertáltak, de ebből még nem következik, hogy ha egymás közt keresnénk partnert, sokkal jobban járnánk.
Én sok csajjal szívtam meg, hogy introvertáltként mutatkozott be, de valójában csak az alkalomra várt, hogy megmutathassa valódi énjét, ami a sablon női féltékeny, akaszkodó, szemrehányó, kutakodó, követelőző, akadékoskodó, szeretethiányos, kapcsolatfüggő volt.
Introvertált lány, de vigyem el bulizni és főleg a barátaival, hogy mutogathasson, mint a véres kardot.
Próbáld meg ignorálni az introvertáltság kérdést, mikor ismerkedsz, mert mindkettőtöket félrevezethet.
Más szempontok fontosabbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!