Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit érez a lány?

Figyelt kérdés
Van egy lány akivel neten ismerkedtem meg. Nagyon kedves, 1 hónapja beszélünk irásban, de sokszor beszélünk telefonon több mint 2 órákat. Mondta hogy kedvel meg ilyenek, meghogy majd egyszer lehet találkozhatnánk. Az a baj hogy csak fiú barátai vannak és álandóan velük van. De vsak barátok, semmi komoly. Nekem nagyon tetszik, egy csomoszor küldött már sziveket, de ha rákérrdeztem hogy miert küldi, akkor az a válasz hogy csak úgy. Én szeretnék vvele többet beszélni, de van hogy csak orák mulva ir vissza, de van hogy azonnal. De ha tetszenék neki akkor egybő visszairna mindig, nem?
2018. dec. 2. 15:36
 1/10 anonim ***** válasza:
1 hónapon keresztül minek levelezgetni? Én azt gondolom, hogy egymás idejét húzzátok és nem ott kellene leragadni, milyen gyorsan ír vissza, hanem azon, hogy mi az istenért nem találkoztok személyesen.
2018. dec. 2. 15:56
 2/10 anonim ***** válasza:
Hiába tetszik valaki, van életem és nem érek rá mindig azonnal válaszolni az üzenetekre. A te érdekedben mondom, hogy fejezd be ezt a hülyeséget, hogy azt várod, hogy egész nap a képernyőt bámulja a csaj, hogy egyből válaszoljon, amint írsz neki. Lehet, hogy épp eszik, tanul, órán van, dolgozik, takarít, alszik, egyéb hétköznapi dolgot csinál.
2018. dec. 2. 16:22
 3/10 A kérdező kommentje:
Akkor mit csináljak?
2018. dec. 2. 16:26
 4/10 anonim ***** válasza:
Hívd már el végre szerencsétlen egy randira.
2018. dec. 2. 16:36
 5/10 A kérdező kommentje:
Hívtam, de sok a dolga, meg mindig massal van
2018. dec. 2. 16:41
 6/10 A kérdező kommentje:

Mégis akkor hogyan viszonyulhat hozzám a leirtak szerint

?

2018. dec. 2. 17:17
 7/10 anonim ***** válasza:

Hívtad, '' de sok a dolga meg mindig mással van."

Szerintem hülyít. Felejtsd el. Ha én kedvelek valakit, úgy igazán, akkor tűkön ülnék, hogy mikor találkozhatok vele végre. Ha sok a dolga, az érthető, de ha arra is van ideje hogy másokkal legyen, akkor rád is lenne. Úgyhogy szerintem hagyd a fényébe. Engedd el, tényleg! Úgy jobb lesz

2018. dec. 2. 17:48
 8/10 anonim ***** válasza:
Így van ahogy az utolsó írta, hülyít. 1 hónap alatt egyszer sem ért rá még egy órácskára sem. Nagy kamu. Többet ne írj neki, csak a figyelmed kell semmi más.
2018. dec. 2. 17:54
 9/10 anonim ***** válasza:
Hülyít. Próbáld még egyszer elhívni, ha nem, akkor viszlát!
2018. dec. 2. 18:14
 10/10 anonim ***** válasza:
Hulyit mint az állat. Ha valakinek bejossz, akkor nem szarik így rád.
2018. dec. 3. 08:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!