Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megsimogattam egy lány arcát, és nem hajolt el. Érez irántam valamit?
Figyelt kérdés
Nagyon szerelmes vagyok belé, de amikor ez történt, kicsit sok alkoholt ittam. Emellett hallottam, hogy ő neki más tetszik.2018. jún. 10. 00:12
1/6 anonim válasza:
Nem mert elhajolni,mert azt hitte megpofozod.
2/6 anonim válasza:
Simogatásnak is van sok fajtája. Emellett, ha ő is ittas volt, lelassulhatott annyira a reakcióideje, hogy mire elhajolt volna, már el is vetted a kezed. :D
3/6 anonim válasza:
Te azt már sikernek tartod, hogy nem hajolt el? Nincsenek túl nagy igényeid... :D
5/6 anonim válasza:
Ha érezne irántad valamit akkor lehajolt volna!!
6/6 anonim válasza:
Ennyiből nem tudjuk megmondani. De egyszer élünk, ha tetszik, mutasd ki! Ne azzal foglalkozz mit mondogatnak arról mások, hogy ki tetszik neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!