Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Elolvadt a lány, ha hozzáértem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elolvadt a lány, ha hozzáértem, de azt mondta nem érez semmit. Ilyen lehet?

Figyelt kérdés

Tehát testileg bejöttem neki, imádta ahogy hozzáértem, ahogy simogattam, az öleléseket, egészen elolvadt, elcsendesedett, visszasimogatott, hagyott mindent. Amikor a nyakánál meg a derekánál cirógattam, kifejezetten mosolygott bele, nemegyszer volt, hogy megrándult...

aztán közölte, hogy amúgy többet nem szeretne, mert nem akar most senkit. Meghogy nem érezte "azt". Ezt értitek? Ilyen lehet?

2017. szept. 6. 21:41
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
50%
Lehet. Csak játszott veled. Van ilyen, bár kétségtelenül kellemetlen.
2017. szept. 6. 21:44
 2/14 anonim ***** válasza:
Az is lehet csak ellen próbál állni az érzéseinek, mert nem bízik benned vagy halott rólad valamit, ha nem rég ismeritek egymást ki is ábrándulhatott.
2017. szept. 6. 21:48
 3/14 anonim ***** válasza:
83%
"Elolvadt"? Mi vagy te, talán az olvadtember aki tud olvasztani? Köszöntsük mai sztárvendégünket!
2017. szept. 6. 21:49
 4/14 A kérdező kommentje:
nem illünk össze, azt mondta. Meg olyasvalamiket próbált rámvetíteni, amiket ő képzelt bele.
2017. szept. 6. 21:49
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Lehet sajnos. Ha nem vagy kifejezetten taszító a számára, akkor az érintéstől még ugyanugy beindulnak bizonyos reflexek... De lehet, hogy ez nem olyan szintű, hogy akárcsak szexuális kapcsolatot is el tudjon képzelni veled, becsapni meg nem akar. Ez van, ez kb. Ennyi.
2017. szept. 6. 21:50
 6/14 anonim ***** válasza:
22%
Jól esett neki, hogy közeledik egy pasi felé, viszont nem tudja elképzelni veled. Amúgy nőkön kiigazodni? Jó vicc. :D
2017. szept. 6. 21:56
 7/14 anonim ***** válasza:
4%
Nem kell ezen annyit lelkizni. Szoptasd meg, aztán majd meglátjátok.:)
2017. szept. 6. 22:30
 8/14 anonim ***** válasza:
tehát jó veled de még nem akar szexelni..ezt jelenti
2017. szept. 6. 23:07
 9/14 anonim ***** válasza:

Tetszesz neki külsöleg ,kíván ,jol estek az érinteseid és a közeledesed. Aztan ennyi ,nem tetszik neki a személyiséged ,párkapcsolatra nem kellesz neki.

Mi olyan fene bonyolult ezen?

N25

2017. szept. 6. 23:23
 10/14 A kérdező kommentje:

mert testbeszéd is van.

Kicsit olyan, mintha egy pasi elhitetné a nővel, hogy igy-úgy, aztán csak egyéjszakára kellett...

2017. szept. 6. 23:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!