Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan - jelenleg éppen szingli - lány, nő, aki úgy keres társat, hogy "abszolút nem számít az illető anyagi helyzete, csak az számít, hogy szeressen"?

Figyelt kérdés

Akár azért, mert szimplán ilyen beállítottságú, akár azért, mert számot vetett eddigi életével, és rájött, hogy az anyagi javak hajszolása kiüresedetté, "bábuvá" tette és szeretné újra érzelmekkel telíteni a mindennapjait. Vagy ilyen már csak a mesében létezik?

Megjegyzem, társkeresős női profilokon gyakran olvasom ezt, ami némileg visszaadja a szerelembe vetett hitemet, de aztán mindig történnek olyan dolgok(vagy látok, hallok olyasmiket), amik újfent lelomboznak...

Van köztetek ilyen lány, nő, aki jelenleg így áll a párkereséshez? Hogy a szeretetet keresi, a materiális dolgokat háttérbe szorítva?

2018. nov. 29. 16:13
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

#20 Már miért lenne kretén és fals? Még nem hallottál olyanról, hogy egy sokáig pélnzhajhász életmódot folytató egyén egy ponton megcsömörlik a pénztől, mert rájött, hogy bár minden anyagi java megvan, de elmart maga mellől mindenkit és egy rideg robottá változott? És hogy emiatt úgy dönt, változtat az életén és száműzi az anyagi javakra való túlzott fókuszálást és ezentúl az emberi oldalra koncentrál?

Persze, az nyilvánvaló, hogy a napi megélhetéshez megkeressük a pénzt - de sokan vannak, akik ezt úgy űzik, hogy rajtuk van a csőszemüveg és minden mást alárendelnek ennek, vagyis túlzásba esnek. Ez az, ami egy idő után megtörheti az embert...

2018. nov. 30. 12:26
 22/23 anonim ***** válasza:
62%
Maradj a reális úton. Olyan nő nincs aki nem veszi figyelembe a jövőt! Ha most nem is az aranyasókat nézzük , de egy teljesen hétköznapi nő pl könyvelő! Keres nettó 300 at , van már egy kis saját lakása , egy 1-2 milliós autója. Eltudja tartani magát ! Szóval ő csak ugyan ezt a szintet várja el egy pasitól . Ha megjelenik a Jóska a gyári munkás a 175 ezres fizetésével , mellette mamahoteles és semmi esélye a jövőben feljebb jutni .. az mit akar ?
2018. nov. 30. 13:45
 23/23 anonim ***** válasza:

Én csak annyit várok el a másiktól anyagilag,amit magamtól is, tudja eltartani magát és felelősen bánjon a pénzzel ,értem ez alatt,hogy alkoholista,szerencsejátékos,hitelmániás illetők kizárva .

Meg az mondjuk elég lelombozó,amikor egy mozira sincs valakinek pénze (a saját jegyére ) a hónap második felében . Szerintem kifejezetten eltartás vagy drága ajándékok,ékszerek miatt csak a nők egy szűk rétegének van igénye pénzes pasira. Viszont kétségtelen,hogy fontos az anyagi helyzet,én 10 éves kapcsolatból léptem ki e miatt (is) ,semmilyen jövőképe nem volt a srácnak,egyik napról a másikra élt,hol dolgozott,hol nem ,én hülye meg eltartottam :)

2018. dec. 4. 01:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!