Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szingli nők is vágynak egy normális férfire, mint mi férfiak?
Figyelt kérdés
2018. nov. 19. 21:52
1/21 anonim válasza:
Voltam már szingli nem egyszer, de férfira még nem vágytam soha. Azért együtt érzek komám.
32/f
2/21 anonim válasza:
Ne keverjük a barátságot a barátseggel!
3/21 anonim válasza:
Igen. Bár inkább kicsit bolondosra.
4/21 anonim válasza:
Ha igen, akkor talán nem ennyire személytelen és meghatározatlan módon, mint ahogyan ez a kérdés sugallja.
5/21 anonim válasza:
Igen. Csak én legalábbis tudom, hogy olyan nincs, mint a filmekben. Ehhez ha kiskorodban hozzászoksz, könnyebb így felnőni, mint felnőttként rádöbbenni, hogy hoppácska.
6/21 anonim válasza:
Jó vicc, előző, a filmek (romantikus filmek) szerintem leegyszerűsített manipulatív sz*rok. (Az egyik legkárosabb ilyen a Pretty Woman - Micsoda nő szerintem.) Aki azokat úgy elhiszi, ahogyan az a vásznon van, az meg is érdemli.
7/21 anonim válasza:
A nők sosem szinglik. Addig szinglik amíg akarják.
kérdés a neveltetés és a gyerekkori média befolyás.. hogy miként fogják fel a kapcsolatot. Mint a Disney mesékben a nagy herceget..
vagy a realitás talaján élnek és tudják mivel jár a kapcsolat. Ma egy 18-20 évesnek fogalma sincs
8/21 anonim válasza:
"kérdés a neveltetés és a gyerekkori média befolyás.. hogy miként fogják fel a kapcsolatot. Mint a Disney mesékben a nagy herceget..
vagy a realitás talaján élnek és tudják mivel jár a kapcsolat. Ma egy 18-20 évesnek fogalma sincs"
Marha értelmes lehetsz, #7-es, ha csak ezt a két verziót tudod elképzelni.
9/21 anonim válasza:
Ők nem a "normális" férfira vágynak, mert akkor nem lennének egyedülállók. Ne tegyünk már úgy, mintha egy nő nem találna normális párt, ha akarna. Tapasztalatból tudom, hogy ők a TÖKÉLETES férfira vágynak. Milyen a tökéletes férfi? Az jó kérdés, azt ők se tudják. Annyit tudnak csak, hogy sosem az, aki éppen közeledik hozzájuk. Az biztos nem, mert az egyiknek szar a dumája, a másik hülyén öltözködik, a harmadiknak izzad a tenyere és esetlen, a negyedik arca nem jön be, és azt képzeli, joga van virággal jönni, a hülye leprás anyját az ilyennek. Az ötödik még az anyjával lakik, na azt kösz nem, nekem igényeim vannak, nehogy már bruttó 500 és saját lakás alá adjam. És így tovább, egészen harmincig. Akkor bepánikolnak, hogy nincs meg a gyerekeik apja, felcsináltatják magukat az első alfahímmel, aki otthagyja őket, akkor megutálják a férfiakat, és kikötnek egy szerencsétlen lúzernek titulált normális pasinál, és végül helyére kerül az egójuk :)
10/21 anonim válasza:
én egy hozzám hasonlóra vágynék.. de ahányszor találok egyet mindig viszonzatlan marad szóval már leginkább arra vágyok,hogy ne essek szerelembe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!