Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A szingli nők is vágynak egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szingli nők is vágynak egy normális férfire, mint mi férfiak?

Figyelt kérdés
2018. nov. 19. 21:52
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
90%

"Ők nem a "normális" férfira vágynak"

Mondod ezt úgy, hogy egyáltalán nincs is letisztázva, hogy itt kinek mit jelent a "normális".

"Tapasztalatból tudom, hogy ők a TÖKÉLETES férfira vágynak."

Mindenki a SZÁMÁRA "tökéletes" partnerre vágyik. Ez viszont egyénenként változik.

"Milyen a tökéletes férfi? Az jó kérdés, azt ők se tudják."

Az önismerethiányosak biztosan nem. Én például tudom. Mármint azt, hogy mit jelent a számomra tökéletes. Nyilván nem fogom ide kiírni, mert nem partnerkeresőben vagyok itt.

Úgyhogy kicsit hátrébb azokkal a magabiztos kijelentésekkel, 54%-os.

2018. nov. 19. 23:21
 12/21 anonim ***** válasza:
80%

A 4. és 10.-hez hasonlóan.

0-15 éves koromig létezett egy ilyen általános vágy.

Azóta viszont alapból nincsen.

Amikor egy konkrét valaki elkezd érdekelni, vonzani, akkor van, és csak személyesen őrá vonatkozik.

2018. nov. 20. 00:25
 13/21 anonim ***** válasza:
4%

"Mondod ezt úgy, hogy egyáltalán nincs is letisztázva, hogy itt kinek mit jelent a "normális"."

Hát, a legtöbb nőnél a férfiak kb. felső tíz százalékát jelenti, ezt lehet tudni.

"Mindenki a SZÁMÁRA "tökéletes" partnerre vágyik. Ez viszont egyénenként változik."

Ez igaz, csak a nők jóval szigorúbbak ilyen téren. Az a különbség, hogy a férfiak az átlaggal is elégedettek, a nőknek meg az átlagos nem szokott elég jó lenni.

"Én például tudom. Mármint azt, hogy mit jelent a számomra tökéletes."

Ezt szoktátok mondani, és ki szokott derülni, hogy a szöges ellentéte az, ami kell.

2018. nov. 20. 00:32
 14/21 anonim ***** válasza:
89%

"Hát, a legtöbb nőnél a férfiak kb. felső tíz százalékát jelenti, ezt lehet tudni."

Mármint az agyilag zoknik kb. ennyit tudtak leszűrni abból, hogy kikkel szemben szenvedtek vereséget.

"Az a különbség, hogy a férfiak az átlaggal is elégedettek,"

Csak a lényeget hallgatod el: EGY NUMERA EREJÉIG. Lásd még "szúrnám" "egy patront megér" és társai. Na most ez viszont kell a francnak.

"Ezt szoktátok mondani, és ki szokott derülni, hogy a szöges ellentéte az, ami kell."

Ez megint csak az önismerethiányosakra vonatkozik, lásd mint fentebb.

2018. nov. 20. 00:57
 15/21 anonim ***** válasza:
91%

Igen, szeretnék egy férfit, aki számomra megfelel. Ilyen extra elvárásaim vannak, hogy nem bunkózik, odafigyel rám, egyenrangú társnak tekint. Nem alkoholista, nem dohányzik, nem drogozik, és nem játékfüggő. Normális munkája van, amit nem gyűlöl. Normális a családi háttere. Nem alacsonyabb nálam, és nem túlzottan elhízott, bár egy kis pici belefér, főleg, ha magas is. Korban -3 év és +6 év hozzám képest, bár ez a legutolsó szempont, de azért apám korú emberrel nem ismerkedek.

Sajnos azt meg tudom erősíteni, hogy ezeknek az igényeknek legfeljebb 10% felel meg, vagy annyi se. És közülük se mindenki tetszik, de ezt már meg se említem.

Próbáltam, hogy elengedtem ezt-azt. Hiba volt. Sikeresen szenvedtem két èvet egy pc függő, bagózó nagy gyerek mellett, akinek az anyja kikészítette az idegeim. Például.

Úgyhogy maradnak az extrém elvárásaim, és vagy jön egyszer valaki, aki megfelel, vagy sokkal jobb nekem egyedül. Szeretek szingli lenni, csak azért nem állok le senkivel, hogy este legyen mellettem valaki.

2018. nov. 20. 05:04
 16/21 anonim ***** válasza:
4%
Nem, ők egy jóképű, magas, gazdag, bunkó férfire vágynak.
2018. nov. 20. 07:56
 17/21 anonim ***** válasza:

15: Sajnálom azt a két évet :\

"Nem alkoholista, nem dohányzik, nem drogozik, és nem játékfüggő. Normális munkája van, amit nem gyűlöl. Normális a családi háttere. Nem alacsonyabb nálam, és nem túlzottan elhízott, bár egy kis pici belefér, főleg, ha magas is. Korban -3 év és +6 év hozzám képest, bár ez a legutolsó szempont, de azért apám korú emberrel nem ismerkedek."

Én azt hittem, hogy javarészt azért ilyen férfiak vannak fent a társkeresőn. Nem tudom, mert én a hölgyeket nézegetem, de eleve én is szűröm a feltételeket. Nekem is roppant fontos az egészséges életmód. Legalább arra törekedjen, mert én sem hagyom el magamat, sokan csodálkoznak, hogy már a negyedik ikszben vagyok. Dohányzás (ezt gyűlölöm) és a pia off legyen (ez max társaságban).

Szóval gyakorlatilag mindent be lehet paraméterezni már manapság(húspiac, kicsit :\ )... :)

Hajrá! :]

40F

2018. nov. 20. 08:07
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Én speciel nem.

Nem vágyok "egy férfira".

Elvagyok, aztán ha megismerem AZT a bizonyos férfit, akkor rá vágyok. :)

2018. nov. 20. 09:59
 19/21 anonim ***** válasza:

Én szingli vagyok, de speciel most inkább arra vágyom, hogy egy nagy szerszámú pasi jól megrakjon...

32/N

2018. nov. 20. 10:07
 20/21 anonim ***** válasza:
Te normális férfire vársz férfiként? Mert a kérdés valahogy így hangzik ebben a formában. Hát tudod, ízlések és pofonok, én elfogadó vagyok, ma láttam egy meleg párt, lányok voltak... :-)
2018. nov. 20. 10:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!