Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan - jelenleg éppen szingli - lány, nő, aki úgy keres társat, hogy "abszolút nem számít az illető anyagi helyzete, csak az számít, hogy szeressen"?
Akár azért, mert szimplán ilyen beállítottságú, akár azért, mert számot vetett eddigi életével, és rájött, hogy az anyagi javak hajszolása kiüresedetté, "bábuvá" tette és szeretné újra érzelmekkel telíteni a mindennapjait. Vagy ilyen már csak a mesében létezik?
Megjegyzem, társkeresős női profilokon gyakran olvasom ezt, ami némileg visszaadja a szerelembe vetett hitemet, de aztán mindig történnek olyan dolgok(vagy látok, hallok olyasmiket), amik újfent lelomboznak...
Van köztetek ilyen lány, nő, aki jelenleg így áll a párkereséshez? Hogy a szeretetet keresi, a materiális dolgokat háttérbe szorítva?
Jelen csak nem vagyok szingli :-)
De ez alapjan valasztottam.
Szerintem iyen nő nem létezik, ugyanis senki nem akar eltartani egy pasit.
Részemről: legyen meg neki is az, ami nekem (ingatlan, félretett pénz a jövőre, biztos állás, tervek a további felhalmozásra).
Sose érdekelt a pénz..az h valaki gazdag vagy szegény csak egy állapot ami bármikor megváltozhat.Sokan voltak akik szegényként kezdték és baromi gazdagok és sikeresek lettek..Ehez viszont befektetés kell.Bont mint a vállalatoknál az h egy adott negyedévben veszteséges még nem azt jelenti h a cég veszteséges lenne...MErt 10milliót behozott abban az időközben de 20költött kutatásra ami majd 40millót fog behozni..Na most elég sokan vannak akiknek spec azért nincsenek el eresztve mert arra mennek el az erőforrásaik ,hogy később jobban éljenek.Pl szakmát tanulnak,vagy egy vállalkozást indítanak el,vagy éppen nyelvet tanul,vagy valami hatalmas"projecten dolgozik othon ".
Sosem néztem senkinek az anyagi helyzetét...és nekem csóróként is voltak barátnőim...igaz mindig volt valami megvalósítandó álmom vagy célom,amivel ezt tudtam kompenzálni...és itt nem arra értettem h jaj majd milliomos leszek ha sikerül megcsinálnom,vagy híres leszek.
Sajnos most a csappból is az folyik hogy legyél informatikus...ennek marhajó marketingnek köszönhető ,hogy nagy iparban megy a lehúzás..sokan beveszik ezeket a fizetős gyors talaplókat aztán lesnek h az életbe nem jön össze nekik.Úgyan is a Hiány a jó informatikusokból van..nem pedig a valamilyen informatikai képzést elvégzettekből..azokból dunát lehet rekeszteni.Viszont ha nagyon jól beszélsz 2nyelvet legalább akkor is simán el tudsz helyezkedni magas fizuval...és egyszerübb megtanulni mondjuk angolul+németül..vagy angol+orosz(orosz állítólag nagyon könnyű).De a pénz részt azzal is lehet kompenzálni ha elmész dolgozni :D. Ma 2kezi munkával is simán lehet jól keresni.Nem egy étterem fizet csak a mosógatoknak 200nettó fölött..viszont ha nem hagyod el magad simán mehetsz akár pincérnek is..igaz nem a hiltonba fő pincérnek..de kisebb bárokba stb csak úgy kapkodják az embereket.És ők 300fölött szoktak kapni.De a kőművesek segéd munkások is hasonló pénzeket kapnak.
És mielőtt betámadtok voltam segédmunkás és volt mellette nem 1x barátnőm.Ha rendesen tisztességesen dolgozol és végzed a munkád,illetve viselkedsz akkor nem fog senki elzavarni mert épp segédmunkás vagy.
Mivel nem egy utolsó proli vagy ezért gondolom h nem izzadtan koszos melósba mész találkozni a lánnyal..normálisan felöltözöl beszélgettek és jól érzitek magatokat és közben kiderül hidd el nem fog elhajtani.Ha lerírólad ellenben ha koszos mocskos izzad bunkó müveltelen piaszagu paraszt vagy aki bárhol megál az utcán hgyozni...akkor lehetsz akár programozó,vagy űrhajós,katona ,autó versenyző vagy bármi amire állítólag harapnak a nők kutyának nem fox kelleni.
Ha Te egy rendes művelt ,udvarias kedves segédmunkás leszel és mégis elhajt valaki a francba...akkor meg nem búslakodni hanem örülni kell mert legalább nem rabolta az idődet egy hlye pcsa.
Még egy fontos dolog AUTÓM A MAI NAPIG NINCS ÉS NEM IS LESZ.Ezt arról ,hogy lesz a barátnőm nem mondhatom el.Ugyanis míg kocsit nem akarok vezetni a barátnő kérdést én döntöm el.Ha találok olyan lányt akkor lesz.Nem az autón vagy pénzen múlik.
Totál fals (és egyben kretén) szembeállítás, hogy
"abszolút nem számít az illető anyagi helyzete, csak az számít, hogy szeressen"
"az anyagi javak hajszolása kiüresedetté, "bábuvá" tette"
Normális, értelmes embert legalább annyira érdekli, hogy legyen biztos jövőképe, célja és alapja. Ez nem hajszolás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!