Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magas férfiak, ti mind sikeresek vagytok a nőknél?
Tudjátok kamatoztatni ezt az "előnyt" a csajozás terén? Csak mert ha egy nőt megkérdezünk, hogy milyen pasik a zsánerei, mindig azzal kezdik, hogy "legyen magas". Szerintem az esetlegesen kevésbé jóképű arcot vagy némi túlsúlyt is kompenzál a magas(180-185 cm <) termet.
Ti érvényre tudjátok juttatni ezt a "fórt" a párkeresésben?
14-es. Akkor abba gondolj bele, milyen érzés az, amikor van egy nőd, elvileg kapcsolatban vagy, és nem vesz emberszámba. Na, és erről fogok könyvet írni, 17 év saját tapasztalás.
Fejezetek a leendő könyvemből:
- A kezdeti lelkesedés hogyan fedi el a valóságot.
- Az első pofonok amik még édesnek tűnnek
Majd később...
- Mit hibáztam? Miért nem vagyok jó?
- Az új terv, még többet kell adnom minden téren.
- A pofonok amik már fájnak.
Ezeket a fejezeteket követi majd a ...
- A depresszió első jelei.
- Az önbecsülés zuhanórepülésének kezdete.
- Mindenki jobb nálam.
- Az önbecsülés kifilézése, a személyiség halála.
- Miért élek?
Barátom hidd el, jobb ha ebből kimaradsz. Tudod rengeteg nő csak unalomból kezd el járni egy férfivel, majd amikor rájön hogy ez milyen kényelmes és szórakoztató, nyakadba teszi a pórázt. Te észre sem fogod venni, de mivel a kapcsolatba csak te fektettél időt, energiát, próbálod megmenteni mindenáron. Aztán a vége meg ez lesz.
Szia!
Nagyon sajnálom, hogy csalódtál a nőkben. Igazság szerint nekem sohasem volt párkapcsolatom de semmilyen kapcsolatom sem a lányokkal. Nem beszélgettem velük, nem fogtam meg a kezüket stb...
A magasság önmagában nem siker.
De nyilvánvalóan egy magas férfi sokkal jobb eséllyel indul a nőknél, mint egy alacsonyabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!