Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Magas férfiak, ti mind sikeres...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magas férfiak, ti mind sikeresek vagytok a nőknél?

Figyelt kérdés

Tudjátok kamatoztatni ezt az "előnyt" a csajozás terén? Csak mert ha egy nőt megkérdezünk, hogy milyen pasik a zsánerei, mindig azzal kezdik, hogy "legyen magas". Szerintem az esetlegesen kevésbé jóképű arcot vagy némi túlsúlyt is kompenzál a magas(180-185 cm <) termet.

Ti érvényre tudjátok juttatni ezt a "fórt" a párkeresésben?

2018. nov. 28. 17:19
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
1, 1.84 vagyok, de nem vagyok sikeres a nőknél. 1-2 poén, ugratás, együttdolgozás belefér, de más egyáltalán nincs sosem; 2, Nem; 3, 60 kg. vagyok, és semmit sem kompenzál, hanem inkább mégjobban hátráltat sok dologban ez az állapot.
2018. nov. 28. 20:32
 12/18 anonim ***** válasza:
185 körül vagyok soha nem volt sikerem a nőknél, van egy ismerősöm kb. 170 lehet, ellenben tele van tesztoszteronnal, maximálisan férfias, már általánosban is egy állat volt kb., neki rengeteg jó csaja volt, magasság önmagában semmit sem ér, sőt szerintem az átlagnál valamivel kisebb zömökebb, izmosabb férfiak a legnyerőbbek a nőknél, pont mint ez az ismerősöm. Az alacsony femininek na igen, ők tényleg megszívták... Bár ha helyes pofájuk van, még ő nekik is jut csaj, nem is rosszak.
2018. nov. 28. 20:44
 13/18 anonim ***** válasza:
183cm vagyok, én a feleségem mellett is simán tudok ismerkedni, pedig elmúltam 40. Ja, otthon semmit sem kapok, hiába adok, még mielőtt valaki megvádolna.
2018. nov. 28. 21:20
 14/18 anonim ***** válasza:
30%
190 cm magas vagyok, sportolok is és emberszámba sem vesznek a lányok, sőt rám sem néznek. Pedig nem vagyok csúnya.
2018. nov. 28. 23:31
 15/18 anonim ***** válasza:

14-es. Akkor abba gondolj bele, milyen érzés az, amikor van egy nőd, elvileg kapcsolatban vagy, és nem vesz emberszámba. Na, és erről fogok könyvet írni, 17 év saját tapasztalás.

Fejezetek a leendő könyvemből:

- A kezdeti lelkesedés hogyan fedi el a valóságot.

- Az első pofonok amik még édesnek tűnnek

Majd később...

- Mit hibáztam? Miért nem vagyok jó?

- Az új terv, még többet kell adnom minden téren.

- A pofonok amik már fájnak.

Ezeket a fejezeteket követi majd a ...

- A depresszió első jelei.

- Az önbecsülés zuhanórepülésének kezdete.

- Mindenki jobb nálam.

- Az önbecsülés kifilézése, a személyiség halála.

- Miért élek?

Barátom hidd el, jobb ha ebből kimaradsz. Tudod rengeteg nő csak unalomból kezd el járni egy férfivel, majd amikor rájön hogy ez milyen kényelmes és szórakoztató, nyakadba teszi a pórázt. Te észre sem fogod venni, de mivel a kapcsolatba csak te fektettél időt, energiát, próbálod megmenteni mindenáron. Aztán a vége meg ez lesz.

2018. nov. 29. 10:52
 16/18 anonim ***** válasza:

Szia!

Nagyon sajnálom, hogy csalódtál a nőkben. Igazság szerint nekem sohasem volt párkapcsolatom de semmilyen kapcsolatom sem a lányokkal. Nem beszélgettem velük, nem fogtam meg a kezüket stb...

2018. nov. 29. 10:56
 17/18 anonim ***** válasza:

A magasság önmagában nem siker.

De nyilvánvalóan egy magas férfi sokkal jobb eséllyel indul a nőknél, mint egy alacsonyabb.

2018. nov. 29. 17:10
 18/18 anonim válasza:
192 cm körül vagyok, sportos alkattal, átlagos-átlag alatti arccal, és soha nem voltam sikeres a nőknél. De már megtaláltam a szerelmemet, igaz, csak a 20-as éveim végén, és ez kárpótol minden kudarcért.
2018. nov. 29. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!