Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen típusú ferfiak sikeresek a nőknél?
Kezdem azt hinni hogy tényleg csak a vékony vagy szálkás , magas srácok a nyerők manapság ! Ez forgalmas áruházban dolgozok és napi több ezer párt látok. Komolyan a 90 % csinos lány és a fentebb írt pasi fajta . Elvetve látni meg gyurmás férfiakat is az nőkkel az oldalukon , de pl dagadt srácokat nem látok nővel . Dagadt alatt értem azokat is akiken mondjuk csak 5-10 kg felesleg van, nem csak azokat akik gurulnak olyan zsírosak .
35-35 év körül egy túlsúlyos férfinek , (jó anyagi helyzet nélkül ) nincs esélye egy átlagosan szép nőnél ? Magyarország ilyen felszínes amúgy vagy ez máshol is ennyi ide rossz idők járnak ?
A jóképűek, a népszerűek, a gazdagok.
Tehát NEM a középszer. És főleg nem az átlag alattiak.
Amit én látok:
Annak a férfinak sikerül akár csak egy randiig (természetesen bejut a bugyiba is) eljutni, aki elő tudja adni magát, tud hazudni, jó dumája van.
Nem a kinézeteden múlik a dolog sokszor.
Én is azt vettem észre, hogy azoknak a pasiknak számít természetesnek egy párkapcsolat (nem küzdelem, hanem konstans állapot, mint mondjuk az étkezés/fürdés vagy vásárlás), akik:
* Min. 180 magasak
* Férfias alkatúak (széles váll, vízilabdás alkat vagy nem cingár vékonyabb szálkás alkat)
* Férfias jóképű arc (markáns állkapocs; borostás, de úgy, hogy anélkül is jóképű legyen; nagyobb férfias fej)
* menő végzettség (természetesen diplomás): pl. gépészmérnök/informatikus/közgazdász egy menő multinál (Mercedes/Oracle/Morgan Stanley) minimum valami középvezetői pozícióban nem pedig ilyen ugráltatós számítógépes bérrabszolga
* saját, modern építésű 2-3 szobás kéró lehetőleg Budapesten, de ha vidéken dolgozik akkor ott se gáz (mondjuk Debrecenen kívül a legtöbb vidéki város egy lepratelep)
* max pár éves prémium autó (Mercedes/Audi/BMW/Lexus/Jaguar/Range Rover stb.)
* ja és persze min. 17-18 centis vastag pénisz, mert a sok pénzt a pasi a hajára kenheti, ha nem tud katartikus orgazmust és élvezetet nyújtani egy testileg dögös, érett szenvedélyes nőnek
általában a nagydumás, törtető, öntelt menőmanók, na meg a pénzesek
ők azok akik a nők nagyrészét simán megkaphatják
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!