Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak akik sikeresek a nőknél, ti mennyi időt töltötök egy héten kondizással, vagy más sporttal?
0 órát 0 percet.
Én a rendszeres nemi életben hiszek, és nem vagyok tucatférfi, aki konditerembe jár :)
Én meg nem vagyok tucatfiú aki nem hajlandó tenni saját magáért. Imádom az általánosítást, bár nyílván ennek is megvan az alapja.
Kérdésre válaszolva heti 5-6 alkalom de nem feltétlenül terembe megyek mindig. Saját testsúlyal való edzést részesítem előnyben. Az erőt is ad nem csak kinézetet. Ha a nőknél akarsz ezzel csak bevágódni annak van sok egyszerű módja de nem hatékony és nem ad nyers erőt. Ha csak aportos szeretlnél lenni étkezésre és a kétnaponta legalább 1 mozgás szerintem akármilyen formában kielégítő. Ajánlom erősen a "fegyencedzés" című könyvet. Ne a címéről ítélkezz több az annál. Szép napot.
Heti 4 súlyzós edzés plusz 2 kardió.
Azért igencsak megnézném 3-asnak milyen női vannak,átlagos szutyi lányokat bárki kaphat minőségért már tenni is kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!