Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg sikeresek az ilyen csajozási tippek?
Figyelt kérdés
Itt is a fiú tökre sikert ért el.
Ilyen jó dumával, sikert el lehet érni? Tényleg minden fiúbak sikerülne ilyen módszerrel barátnőt szerezni?
https://www.youtube.com/watch?v=KMoRI3GKRws
2016. febr. 19. 20:44
1/4 anonim válasza:
Csak addig olvastam, hogy csajozasi tippek.
Minden no masabb, de van egy csavar: a ferfiak is!
Ha mindenkinek bejonnenek a csajozasi tippek, akkor itt tartanank?
(Nem, nem neztem bele a videoba).
3/4 anonim válasza:
Mi rá a garancia, hogy valós számot adott meg és nem kitalált? Ne puaz.Ezek azt akarják neked bemesélni, hogy van egy előre legyártott szöveg amire benedvesednek tőled. Ha csak egy nyikhaj vagy, vagy dagi, vagy kilóg a kapa szádból, csúnya vagy, akkor lehet akármilyen szöveged!
4/4 anonim válasza:
Nem néztem meg, de mindegy, mit mondasz, ha nincs önbizalmad. Ordítani fog, hogy nem saját szöveg, hogy nem önmagad vagy épp. Dolgozz önmagadon, hogy természetes legyen az önbizalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!