Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért sikeresek a humoros férfiak a nőknél?
Figyelt kérdés
2015. nov. 27. 10:05
1/17 anonim válasza:
Mert szívesebben vannak egy humoros férfi társaságában, jobban érzik magukat egy ilyen pasival, mint például egy döglött hallal, vagy egy ecetes uborkával.
2/17 anonim válasza:
Mert szeretünk nevetni..? Humor nélkül unalmas minden szerintem.
4/17 anonim válasza:
Sosem unalmas :-)
Nekem is humorzsák a párom, eleinte fura volt, de élveztem, ma már együtt vagyunk infantilisek :-D
5/17 anonim válasza:
Miert sikeresek a mosolygos nok a ferfiaknal?
Na ugyanezert
6/17 anonim válasza:
Mivel én is poéngyaros vagyok, ezért jó, ha a páromnak van humorérzéke, különben elég fura lenne a saját poénjaimom röhögni. (Mintha amúgy nem lenne szokásom... :D)
7/17 opened paradise válasza:
Na ezt azért már ne akarjuk elvenni! Ebben nincs semmi baj sem,éz így van jól.
Te nem szereted jól érezni magadat?
8/17 anonim válasza:
Mert nem hagyják bekapcsolva a Caps Lock-ot.
9/17 anonim válasza:
Miért azok az emberek jönnek össze, akik jól érzik magukat egymás társaságában?! Hát hallatlan, hogy merészelik azt választani, akivel kaland az élet, és meg tud nevettetni, azzal szemben, akivel csak morcosan ülnek egymással szemben néma csendben elmélkedve.... Borzasztó, micsoda elvárások, micsoda felszínesség, ez a mai világ... Hát, komolyan. Hallatlan. HALLATLAN!!!!!
10/17 anonim válasza:
Én se értem... nálam is mindig azt hiszik a nők, hogy viccelek, aztán csak úgy hopp, leszopnak, én meg nézek, hogy mi a franc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!