Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha valakinek 21 éves korában...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valakinek 21 éves korában sem volt még barátnője akkor mi lehet benne a hiba?

Figyelt kérdés

Rólam van szó, mostanában sokat gondolkozom ezen, és szerintem leginkább a személyiségem az oka.

Akit érdekel annak írok bővebben magamról privátban.

Köszi előre is a normális válaszokat!

2018. nov. 26. 21:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nem a kérdésemre válaszoltál. A baráti kapcsolat (még egyszer: NEM PÁRKAPCSOLAT HELYETT értem) nem sokat ér a szemedben?
2018. nov. 27. 15:10
 12/14 A kérdező kommentje:

De sokat ér szerintem!

És jó is lenne ha lennének barátaim, mert sokszor jó lenne menni valahova, de ugye egyedül nem akarok, meg lányokkal is egyszerűbb lenne úgy ismerkedni, szerintem.

2018. nov. 27. 15:24
 13/14 anonim ***** válasza:
Akkor miért nem próbálsz egymással párhuzamosan baráti kapcsolatokat kialakítani és társat keresni? Úgy legalább amit az egyikben tanulsz, használhatnád a másiknál. Plusz felváltva koncentrálnál hol egyikre, hol másikra, így nem lenne időd azon lamentálni, milyen rossz egyedül.
2018. nov. 27. 15:29
 14/14 A kérdező kommentje:

Igazad van, ezt kéne csinálnom, csak sajnos ez nem olyan egyszerű dolog.:/

Meg mivel nem vágyom annyira barátokra, mint barátnőre emiatt annyira nem is keresek, de persze ha lesz valamikor lehetőségem barátokra akkor nem fogom visszautasítani, de direkt nem keresek most.

2018. nov. 27. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!