Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nálatok 10-es skálám hányas férfiak indulnak jó eséllyel?
Nem skálázok/pontozok. Az indul nálam eséllyel, akit vonzónak találok, akár a személyisége miatt, akár a külsője miatt. Ezt nem tudom megmagyarázni, hogy valakit miért találok vonzónak első blikkre.
Objektíven tudom szemlélni a pasikat, hogy hű, na XY nagyon helyes, de attól, hogy nagyon helyesnek találom, még nem biztos hogy vonzó is lesz, tehát mindenképpen kell a személyes interakció számomra, és akkor dől el, hogy van-e esélye nálam, vagy sem.
Mivel nem tudom, hogy nalad ki hol all a tizes skalan ezert nem igazan tudok ra valaszolni.
Lehet, hogy hihetetlen, de en se skalazok. Ha valaki tetszik, akkor ugy tetszik ahogy van vagyis egybol 10-es lesz belole szamomra.
Ha valakinel az van, hogy jo-jo, csak ezen es ezen kellene valtoztatnia-azzal nem kezdek, mert ez mar rosszul
Nekem a párom pl 10es, érzésre és látványra barátnőm szerint meg furán néz ki, úgyhogy nem hiszem hogy ebben van egységes álláspont.
Nekem tetszen a többi nem érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!