Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! A szemüveges lányokat később veszitek észre vagy egyenlő eséllyel indulnak?
Figyelt kérdés
2009. aug. 26. 14:16
1/19 anonim válasza:
őszinte válasz: ha csak nincs nagyon formás, nagy melle, akkor igen, kicsit több idő kell, hogy észrevegyem...
2/19 anonim válasza:
Egyenlő, de az attól függ, hogy hogy "áll" neki a szemüveg.
Van, hogy egy lány sokkal jobban néz ki szemüveggel (van ilyen osztálytársam is); de olyan is van, akinek egyáltalán nem áll jól.
3/19 anonim válasza:
Mi ez az általános fiúk megszólítás? Van akit direkt vonz a szemüveg, van akit zavar vagy taszít, és van akinek teljesen mindegy, mer az érdekli nagyok-e a melleid, vagy jó illatú-e a hajad. Nem hinném, hogy 1-2 fiú hozzászóló reprezentatív lenne abban, hogy a fentiek milyen arányban fordulnak elő a fiúk között, de van mindből bőséggel az biztos.
4/19 anonim válasza:
2 féle szemüveges lány van:
-szódásszifon ronda esetleg dagi pösze és mellé bunkó
-stílusos szemüveg szép arc jó alak és jó fej(nem mindíg:))
az elöbbi felett elsiklok de a másik még egy kicsivel több eséllyel is indul mint szemüveg nélküli társai
5/19 anonim válasza:
Nekem évek óta van szemüvegem, fekete-keretes. A barátom is igy ismert meg. Mikor kicsit megismertük egymást, ennyit mondott: "Jól áll a szemüveg, olyan okos fejed van benne, közbe meg tök hülye vagy" :D:D:D Persze viccnek szánta :) Sztem a szemüveg semmit nem befolyásol, főleg hogy tök jók vannak mostanában. :) L/22
6/19 A kérdező kommentje:
Igaz, nem kellett volna csak fiúkhoz írni, de már kiírtam mikor eszembe jutott. Lányok tapasztalatait is várom!
2009. aug. 26. 14:24
7/19 anonim válasza:
14:22: nekem stilusos van, jó fej vagyok (mások szerint) és nem vagyok olyan tökéletes alakú... ilyenkor mi van? :D Amúgy én vok a 14:23-as L/22
8/19 anonim válasza:
Nekem sose volt gond a pasizás szemüveggel.
9/19 anonim válasza:
Pont a múltkorába gondoltam arra, hogy milyen jó lenne ha szemüveges barátnőm lenne.(persze csak ha jól áll neki.)Nekem nagyon bejönnek!
17/F
10/19 anonim válasza:
Hát igen, jól is nézzen ki.Engem a szemüveges lányok felizgatnak, ha még helyesek is mellé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!