Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nincs jóval több nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs jóval több nő fent társkeresőkön? Eszméletlenül sok lánytól hallom, hogy nincs senkije, nincs hol próbálkoznia. Miért nem regisztrálnak társkerikre?

Figyelt kérdés
A társkereső is egy újabb lehetőség lenne nekik, mégis mintha messze elkerülnék. Nem értem az okát.
2018. nov. 22. 14:50
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Hogy miért? Részemről például azért, mert már itt is teljesen random módon kapok olyan üzeneteket, miután válaszolok egy-egy kérdésre (még akkor is, ha nem is ebben a kategóriában) hogy "Szia, kötözős szex érdekelne?", vagy "Írnál véleményt a farkamról?", és belinkel róla egy képet. Valahogy arra már nem is vagyok kíváncsi, mi lenne, ha kimondottan ismerkedési céllal látogatnék egy oldalt...
2018. nov. 22. 18:55
 22/22 anonim ***** válasza:

"#7, #10: ti milyen módon kezdeményeztetek ismerkedést és milyen reakciókat kaptatok rá?"

10-es vagyok, mostanában nem szoktam kezdeményezni, így nem is kapok semmilyen reakciót. Nekem személy szerint nem életfeltétel, hogy folyamatosan legyen barátom/férjem/szexpartnerem, egyedül is jól elvagyok, majd lesz valakim, ha megismerek egy olyan férfit, akivel kölcsönösen megfelelünk egymásnak. Egyébként "ismerkedést" nem kezdeményezek, csak baráti szinten próbálok megismerni egy olyan embert, aki valami miatt szimpatikus. Ez meg ugyanúgy megy, mint egy nővel való barátkozáskor: egy közös témából kiindulva ismerjük meg egymást fokozatosan. A párkapcsolatom is ilyen hónapok óta tartó barátság után kezdődött. Én mindig az ilyen fajta "barátkozós" ismerkedés híve voltam, mert itt nincs büdösrbancozás, pénzéhes kvázás, mindenpasiparasztozás, gyilkossággal fenyegetőzés, ha esetleg egy hosszabb ideje tartó ismerkedés után mégsem felelnétek meg egymásnak, legrosszabb esetben még mindig barátok lesztek.

2018. nov. 23. 16:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!