Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs jóval több nő fent társkeresőkön? Eszméletlenül sok lánytól hallom, hogy nincs senkije, nincs hol próbálkoznia. Miért nem regisztrálnak társkerikre?
Tartaléknak ott van ez a lehetőség is, de nem fizetek elő, viszont sokan csesznek rá, mi van az adatlapon, bepróbálkoznak mindenkinél, meg van, aki hazudik, és élőben derül ki.
Nem baj, ettől még nem törlöm magam, de nem ez a fő ismerkedési vonal nálam.
Nekem volt fent 2 kolléganőm csak az első nap kaptak vagy 50 farkas fotót. 3 nap után inkább törölték magukat.
Szia cica akarsz dugni....
Kb ezért.
7. Vagyok
Társkeresőn kapacitásom nem volt kezdeményezni, mikor 20 új üzenet van. Kis naivan elkezdtem válaszolgatni, hogy bocs, de nem hiszem, hogy egymást keressük, hogy megadjam a lehetőséget arra, hogy elküldjön melegebbre, és lehordjon mindennek, vagy fenyegetni tudjon, hogy ip cím alapján megtalál és megöl. 😊
Miután töröltem magam, hetekig kerültem a férfiakat.
Élőben a klasszikus módszereket vetem be, és be szokott válni. Gondolom, nem kell részletesen leírni a szemezéstől az első randiig.
#14-esnek.
"vagy fenyegetni tudjon, hogy ip cím alapján megtalál és megöl"
Az IP cím csak a várost jeleníti meg ahonnan csatlakoztál. Teljességgel kizárt h valaki ez alapján megtaláljon. Annyit láthat csak kiríva h Debrecen, Pécs, Budapest....
Az előfizető adatait nem adja ki.
Szal nyugodtan kiröhögheted azt a barmot aki ezzel fenyeget.
10#
Milyen chatelős oldalakon szoktál lenni? Szeretnék kipróbálni ilyesmit és nem tudom hogy hol kezdjem?
Előre is köszönöm a válaszod!
Igen, tudom. Csak maga a kedves gesztus volt megtisztelő, hogy agyon akar rugdosni, mert nem állok szóba vele.
Mondjuk ilyen üziket itt is tucatjával ķapok, a farok linkeket nem nyitom meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!