Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átlagos külsővel kezdhetem úgy a társkeresőkön az ismerkedési szöveget hogy "szia mizujs, szimpatikusnak tűnsz"?
Csak a mizujs szot neee... szerintem az már annyira gaz és sok nő kifut tőle a világból
Szia mizujsra úgy sem lehet semmi jot vissza irni max annyit : szia semmi
Egy vad idegen a mizujs kérdésre nem fog semmi érdemlegeset irni mert incs rá oka nem ismer
N 24
Ez a létező leggázabb kezdőszöveg, ami csak létezik. A mizujsra idegenként nem fog tudni semmit írni, mégis, mit lehetne erre mondani? A "szimpatikusnak tűnsz" is elég gáz megközelítés, arra sem lehet mit reagálni, és ráadásul olyan ötlettelen és snassz, hogy az már fáj.
Szerintem kezdd valami olyasmivel, hogy "szia, nagyon jó a képed, az a te kutyád/helyileg itt-ott készült/az a háttérben ott nem a mittudoménmi?" vagy valamivel utalni a saját bemutatkozó szövegére, hogy te is szereted azt az együttest, volt-e már koncertjükön vagy ilyesmi. Tehát valami olyasmi, amire tud reagálni, ami már önmagában társalgást indít. Az, hogy szimpatikus/tetszik az felesleges körítés, nyilván bejön, hiszen azért írsz rá. Én az ilyenektől falra mászok, fantáziátlan és tényleg, most mégis, mit lehet már erre mondani? Mizujs- semmi. Szimpatikusnak tűnsz. Köszi. Pont. És ezzel le is van tudva a beszélgetés, esetleg még el tudod húzni pár hasonlóan kínos és kellemetlen üzenetváltásig, ha nagyon nyomulsz és interjúztatod. Ez predesztinálja az ismerkedés sikertelenségét, semmiképpen sem javaslom.
Persze, hogy kezdheted, rajtad kívül még tízezren írják ezt - ennyi ember nem tévedhet :D
Viccet félretéve, találj ki valami egyedibbet. Mondjuk egy kérdést, amire reagálni kell, ami beindítja a nő gondolatait. Legjobb, ha a fotóira reflektálsz (ha van neki).
"Helló, látom, van egy tetkód, én is akarok csináltatni egyet, te hol varrattad/nem fájt?" stb.
"Nahát, látom, Balatonbüdöskén nyaraltál, régebben én is jártam ott, még mindig olyan jó arra a lángos/szeretsz utazgatni?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!