Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs jóval több nő fent társkeresőkön?
Eszméletlenül sok lánytól hallom, hogy nincs senkije,
nincs hol próbálkoznia. Miért nem regisztrálnak
társkerikre?
Mert b_sszák őket elegen anélkül is. Egy látszólag szingli, jó külsejű huszonéves leányzónak mindig van, aki kezelgeti.
2018. nov. 22. 14:52
egyrészt mert férfiakból sokkal több van fenn: több köztük a házas, az alkalmi szexre vágyó.
másrészt: ha fenn is voltak ezek a lányok, gyorsan törölték magukat - az előbbi két csoport miatt.
2018. nov. 22. 15:00
Az ilyen oldalak nem a szép lányok és a helyes fiúk gyűjtőhelye, nyilván ezért. Egyébként amíg "társkerinek" hívod a társkeresőt, ne csodálkozz, hogy kevés normális csaj válaszol neked.
2018. nov. 22. 15:17
A kierőltetett szerelem számomra nem szerelem, csak annak egy silány utánzata, bármennyire is legyen szimpatikus/vonzó az illető. Én csak úgy tudok igazán szerelmes lenni, ha nem keresem az érzést vagy az illetőt, hanem egyszerűen belém csap a ménkű és kész. Nem kell valaki csak azért, hogy ne legyek egyedül. Ha nem leszek soha viszonzottan szerelmes, akkor nem leszek. Persze emiatt soha nem is volt sok partnerem, de már nem is keresem. Beleszerettem valakibe, aki úgy viselkedett, mintha ő is ezt érezné, de aztán kibökte, hogy csak szexet akar, hát akkor köszönöm, nem kérek az egészből. Belementem volna így is, mert iszonyúan vonzott, de a gyakorlatban ez a szexpartner egyenlő azzal, hogy úgy bánnak veled, mint egy guminővel, ami bent van egy fiókban és akkor húzzák elő, amikor kedvük van, semmilyen beszélgetésben nem partner az illető, hát akkor kefélgessen egy guminőt. Szóval köszönöm szépen, nem kérek semmilyen villámcsapásból, se élőben, se erőltetett módon.
2018. nov. 22. 15:28
Mert könnyebb panaszkodni, mint tenni valamit.
2018. nov. 22. 15:46
Barmilyen hihetetlen valaki irtozik a tarskeresoktol es mindenfele online ismerkedestol. Soha eletemben nem regisztralnek ilyen szarra.
2018. nov. 22. 15:46
Egyszer voltam fent, egy hétig, és egy életre elég volt. 99% szexpartnert keres, van aki nyíltan, és egyből küld képet a fa..ról, van aki burkoltan. Akiről azt hiszed, hogy normális, az házas. De sokan írni se tudnak. Rengeteg az igénytelen ember. Írogatnak 350 km-ről, hogy holnap tali? A többivel csak annyi a baj, hogy a nagypapám fiatalabb.
Gondoltam, még az előtt törlöm magam, hogy teljesen megundorodnék a komplett férfi nemtől.
Nem éri meg arra várni, hogy valami szerencse folytán belefutsz egy rendes pasiba, mert addig az egész sz..rtengeren át kell úszni.
2018. nov. 22. 16:00
Én még csak nem is társkeresőn voltam, csak egyszerűen beszélgettem volna hasonló érdeklődésű emberekkel, de így is azt tapasztaltam, mint a 7-es. 50-es, nős, szexre vágyó pasik nyomultak.
2018. nov. 22. 16:15
Szerintem inkább májgerinek hívjad ezeket az oldalakat. :D
2018. nov. 22. 16:17
Huszonéves, nem csak látszólag, hanem ténylegesen szingli, csinos/átlagos (bár ez ízlés kérdése) nő vagyok és nem "kezelget" senki (soha nem is volt példa ilyesmire), még csak beszélő viszonyban sem vagyok férfiakkal apámon és egy fiú barátomon (igen, csak barátok vagyunk évek óta) kívül. Eszemben sincs "társkerire" regisztrálni, ha ez lenne az egyetlen módja a párkeresésnek, akkor inkább lennék egyedül egész életemben. Eddig csak barátkozós, chatelős oldalakat használtam, de ott is a pasik 99%-a kibxott unalmas módon, klisés kérdésekkel próbált velem ismerkedni vagy hármas szexhez akart befűzni engem a felesége mellé, két mondat után a farkáról küldött képet, tőlem kért meztelen képet, esetleg apám/nagyapám korabeli volt és szeretőt keresett. Feltételezem, hogy a társkereső oldalakon is ugyanez megy, csak ott nincs az a pár üdítő kivétel, aki egy chatelős oldalon tényleg csak beszélgetni, barátkozni szeretne. Másrészt nekem sem fekszik ez az erőltetett társkeresés, a csak abból az okból való ismerkedés egy ellenkező neművel, mert párkapcsolatot/szexet szeretnénk tőle. Arra nyitott vagyok, hogy ha bármilyen normális ürüggyel megismerek egy férfit (akár interneten, akár a való életben) és egy bizonyos szintű ismeretség után úgy érezzük, hogy többet is szeretnénk egymástól, akkor tovább vigyük a kapcsolatot, de a "szia ismi?" típusú ismerkedés nem nekem való.
2018. nov. 22. 16:37
Kapcsolódó kérdések: