Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szép nők! Nektek könnyebben vagy nehezebben megy a párkeresés, mint az átlagos társaitoknak?
Vegyes.
Többen kezdeményeznek nálam....
Amiért pozitív: válogathatok az udvarlók közt
Amiért negatív: többen vannak köztük, akik csak a külsőmet figyelik és szexet akarnak
Nem tudom, ki az átlagos és nem tudom, mennyire vagyok egy átlagoshoz képest szép. A visszajelzések alapján átlag fölötti vagyok, de nem érzem magam annak, csak megteszem, amit meg tudok tenni magamért kívül belül, a józan ész határaiig.
Régebben talán nem adtam ennyire magamra. Akkor más volt a minőségi érdeklődők aránya. Nem voltam rondább, mint most, egyszerűen csak kimaradt a cicoma, az edzés, az apró részletekre odafigyelés, ilyesmi. Talán az volt az én átlagos verzióm. Akkoriban hol volt valaki, aki komolyan érdeklődött, hol nem volt senki, vagy csak pár ilyen néha meg-megjelenő arc. Páran nyomultak, de olyan békés volt és életszagú.
Most talán kicsit rosszabbnak látom a világot, mióta megnyílt előttem egy másmilyen ablak és elkezdtem magammal foglalkozni jobban. Sokkal többen érdeklődnek, de a minőség sehol. Sokan akarnak kihasználni, szórakozni velem, sokan gügyögnek velem úgy, mint egy szánalmas gyerekkel, sokan pofátlanul nyomulnak, sokkal jobban felhígult az összetétel. Néha undorodom. Nagyon nehéz kiszűrni a rendeset úgy, hogy közben a többi felbosszant és megingatja a bizalmad a másik nemmel szemben.
Nem tudom, melyik a jobb. Valahol hiányzik a régi minta, valahol meg büszke vagyok magamra, hogy ennyit tettem magamért és viselem a következményeit. Igazából mindenhogy nehéz... Aki tud bánni a sok szeméttel, annak ez is élhető, elég sok naiv, de szép lányt ismerek viszont, akiket rendesen kikészít ez érzelmileg. És mikor pofára esnek, azt hiszik, hogy a szépségük vagy ők maguk az oka, nem az, hogy nem vették észre a cukormáz mögött a szemetet. És turbózzák magukat meg igyekeznek, de szűrni meg "játszani" nem tanulnak meg. Pedig az nagyon kell. Sajnos szemétlek és rafináltnak lenni néha tényleg szükséges így.
Nyílván a legjobb kell már ha szerelemről van szó. Az meg fog csalni. Nincs mese ha a legjobbat választod férfiból bumm megcsal. Ha átlagos de jó fizetésűt akkor jár a legjobban mert a fizetés nincs kiírva a homlokára. Nyilván akkor választ átlag átlag palit valaki ha csicskának akarja hogy körberajongják illetve hogy szépnek érezze magát és hogy biztos partnere legyen.
Férfi szemszög
Miért gondolják a csúnya/átlagos férfiak, hogy ha egy férfi jól néz ki akkor törvényszerűen tapló is?
Női szemszög
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!