Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják az itteni felhasználók azt hogy ha csóró vagy és nem vagy helyes akkor nem lesz átlagos barátnőd?
Figyelt kérdés
Nem tudom hogy milyen világban élnek vagy lehet hogy az itteni felhasználóknak az átlagos barátnő az egyenlő a bombázó nővel de nekem például soha nem volt gondom az ismerkedés terén mindig volt barátnőm pedig abszolút nem vagyok gazdag mert hivatásomnak élek és körülbelül olyan 180000 viszek haza nettóba, illetve pocak minden befigyel, azért már mások szerint is mindig csinos aranyos barátnőm volt. De rengeteg barátom, ismerősöm van akinek van barátnője és bizony abszolút nem gazdagok van munkanélküli is köztük és a párja, barátnője kíséri a munkanélküli hivatalba de akár mondhatnám a bátyámat akinek nagyon súlyos lakás hitele van, baromira el van adósodva mégis egy aranyos barátnő van mellettem aki kitart. Szóval valamilyen álomvilágba élnek ezek az emberek én úgy érzem... Ti hogy látjátok?2018. nov. 10. 12:24
1/3 anonim válasza:
1. "Átlagos" lány alatt bombanőt értenek (legyen vékony, széparcú, aranyos, értelmes).
és/vagy
2. Nem veszik észre, hogy a személyiségükkel, mentális épségükkel komoly gondok vannak, és egyszerűbb/kellemesebb a nőkre fogni, és azt mondani, hogy az a gond, hogy nem helyesek, meg csórók, mint beismerni, hogy emberileg vállalhatatlanok, vagy betegek.
2/3 anonim válasza:
Nem élnek alom világban !
Aki ronda vagy szegény (esetleg mindkettő) az átlag csajokat elfelejtheti! Átlag = nem sportos és nem vékony ! Azaz a telt nők maradnak ezen ferfiak számára .
3/3 anonim válasza:
Egyszerűen mások a tapasztalataik. Te a sajátod alapján állítod, hogy nincs igazuk, ők meg a sajátjuk alapján, hogy neked nincs igazad. Mindenki azokat a jeleket akarja figyelembe venni, amelyek az ő álláspontját támasztják alá. Azok a férfiak akik sikertelenek, nem veszik észre, hogy a környezetükben is akad példa arra, hogy csóró, alacsony férfiaknak is van párja, te pedig egy szűk mintavétel alapján állítod az ellenkezőjét. Ha jobban belegondolsz, körülötted sem csak sikersztorik vannak, jól sejtem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!