Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ezt kérdem: A gazdag férfiaknak miért csak a dögös nők kellenek? Akkor miért esnének nekem jobban, mint?
7: Ne legyél naiv. 10 pasiból 9 ilyen szilikonos szexbabákat akar dugni tízesével. Csak akinek van pénze, az ezt meg is tudja tenni, mert megveszi kilóra.
😶😑
Egy kicsit eltulzod az egészet, leegyszerűsítem neked.
Jó?
A pasi gazdag minden extrát megengedhet magának, miért ne a full extra not , nőket IS. :) ez mindig így volt nem is fog változni.
A no meg miért ne választja a gazadahabb pasit , semmiben sem fog hiányt szenvednie míg csak él, és ha ráadásul meg helyes is?!
A szegényebb pasik nem fogadjak ezt el , mert ok nem kapják meg az olyan lányokat akik a pénzes pasikra buknak, ha csaj volnék én is ezt tennem. F.
Rov ennyi.
Azért esnek neked jobban, mert ez az oldal a sikertelen férfiak gyűjtőhelye, akiknek fáj elfogadni azt, hogy ők nem kellenek és sqvanyú nekik a szőlő.
A gyk nem egy reprezentatív minta az országra néze, hanem egy főképp szűz/sikertelen/lusta/igénytelen huszon-harminc éves férfiakból álló felhasználótábor, akik nyilván kettős mércével mérnek és számukra felháborító az, ha egy nőnek bármilyen elvárása van.
Én nem esek neked. Mindig voltak számomra nagyon vonzó barátnőim, annak ellenére, hogy nem vagyok gazdag. Bár nekem a szép nő egy kicsit mást takar, mint két felpumpált csöcs vagy feltöltött ajkak és segg.
Én pl. mindig többre értékeltem az olyan nőket, akik szeretnek hosszú túrákat végigcsinálni, esetlegesen szeretik a metált, nincs háziállat iszonyuk stb. Ezek a nők jellemzően nem pénzcentrikusak, aktívan élnek (nem zsírleszívással oldják meg az úszógumi elkerülését) és van önálló személyiségük. Ja és nem büdös nekik szpni, ha már a szexnél tartunk.
Ha a szép nő alatt a plasztikai sebészeten összeeszkábált biorobotokra gondolsz, akkor nekem sem jut szép nő. De nekem nem is kell, úgyhogy az én világomban minden rendben. :)
Úgy vélem, mindenki talál magához való nőt, ha őszintén megvizsgálja, hogy ő milyen valójában. Kellő önismeret mellett nem fogsz szilikonbabákra hajtani, ha az egész életmódod összeegyeztethetetlen egy trófea feleség istápolásával.
Amennyiben megvannak a feltételek egy trófeanő eltartásához és neked erre van igényed, jó, szuper, csináld, én nem fogok beleszólni és az út széléről ugatni.
Hmm, én pont azt gondolnám, hogy ha fizetős feleség vagyok, akkor muszáj szopni.
De akkor a tanulság most az, hogy ha nem vagy fullos műmuci, akkor csak jobb híján van veled akármelyik férfi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!