Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
28 éves elmúlottam. Sosem volt még párkapcsolatom. Valóban reménytelen eset vagyok már ennyi idősen?
Wow, ezt a kérdést akár en is írhattam volna, annyira stimmel, kivéve, hogy én 32 vagyok, 19-20 eves koromban szerelmes voltam egy (foglalt) lányba, utana pár evig alkalmi randik, de meg csókig se... az utóbbi 4-5 évben már csak az online társkeresőket nyomogatom eredmény nelkül (már csak megszokásból, mintha cigiznék), baráti köröm már rég nincs,...
Utolsó utáni reményem, hogy hátha a buddhistáknak van igazuk (reinkarnáció) és a következő életem jobb lesz...
Ha jóképű vagy akkor a Tinder-t tudom ajánlani. Ja és mindig magadat add.
Én is ebben a helyzetben vagyok 24 évesen, se barátok, se senki és nekem is voltak konfliktusaim középsuliban.
Igazából sose nem is voltak barátaim, egy nekem legjobb barátom volt akivel rengeteget hülyéskedtünk de még életben nem hívott fel magához szórakozni vagy inni.
Igazából nem is kellenek barátok, de egy barátnő az hiányzik.
Csak egy barátnő azt is nézi, hogy vannak e barátaid és, ha azt látja nincs senkid akkor már hátránnyal indulsz nála.
Egy kevésbé szép lánnyal viszont össze illenél és a szép lányok csak 1-2 évig használhatók, egy értelmessel viszont egy életet le tudsz élni.
Nyáron volt egy 15-16 éves kis csaj akivel randiztam, de dobott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!