Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan győzzem meg végre a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan győzzem meg végre a "barátnőmet"?

Figyelt kérdés

Egyik csaj barátom már egyértelmű jeleket ad, hogy tetszem neki: szájpuszi, ölelés, nagyin ritkán kézfogás.

Én eddig úgy vettem le, hogy tesztel, hogy milyen barátja lennék, vagy másmmiatt nem tudnám ezt leírni.

Szerintetek hogyan győzzem meg arról, hogy nagyon jó barátja lennék?

2018. nov. 20. 21:17
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Szájra ad puszit= egyenes út, nyitott ajtó. Ne tétovázz, lépj be, mielőtt valaki eléd tolakszik!
2018. nov. 20. 23:12
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

"de ha rákérdezek, hogy bejövök-e neki, akkor meg letagadja...."

"Előbb mondtam, hogy már bevallottam neki....

de erre valamiért letagadta"

Te nem vallottál be semmit. Őt akartad rávenni, hogy még jobban eléd dobja magát. A "Bejövök neked?" kérdés nem vallomás.

2018. nov. 21. 04:48
 13/15 A kérdező kommentje:
Egyszer mondtam is már neki, hogy bejön, arra is azt mondta, hogy de én neki nem.
2018. nov. 21. 07:00
 14/15 anonim ***** válasza:
Nekem töredék ennyi esélyből már háremem lenne de mégis téged dobálnak majd itt levegőbe hipp hipp hurrázva hogy a 65. szájrapuszinál már vetted a lapot....
2018. nov. 21. 14:30
 15/15 A kérdező kommentje:
Én már rég vettem a lapot, de akkor ha bevallom neki hogy bejön nekem is ő, akkor miért tagadja, hogy én is neki?
2018. nov. 21. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!