Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy győzzem meg a barátnőmet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy győzzem meg a barátnőmet arról, hogy nem terhes?

Figyelt kérdés
Másfél éve vagyok együtt a barátnőmmel és nemrég sor került az első alkalomra. Használtunk gumit is de ő azt állítja, hogy terhes.Kb 2-3 héttel ezelőtt volt a szex és most bökte ki hogy nagyobbnak látszik a hasa és sokat eszik.Én mondtam neki hogy mivel védekeztünk ezért nem lehet terhes de ő nem hisz nekem.És nem hajlandó nőgyógyászhoz sem menni. Hogy tudnám megnyugtatni hogy nem terhes? Vagy lehetséges hogy az? 23/F

2013. okt. 10. 21:41
 1/9 anonim ***** válasza:

2-3 hét eltelt...

Gyógyszertár-terhességi tesz(1000ft)pisi-eredmény-nyugalom.

2013. okt. 10. 21:44
 2/9 A kérdező kommentje:
Lehetséges h 2-3 hét alatt nő a hasa?
2013. okt. 10. 21:45
 3/9 anonim ***** válasza:
Mond neki h évekkel ezelőtt elköttetted magadat.
2013. okt. 10. 21:47
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
A has nem nő 2-3 hét alatt a terhesség miatt(ellenben puffadás elég gyakori a hormonváltozás evési szokások megkavarodása miatt de ez inkább a már bizonyitott terhesség első-2. hónapjában van), viszont azmiatt nőhetett neki hogy többet eszik, a több evést meg kiválthatta az hogy rástreszel az ügyre, vannak akik képsek terhességi tüneteket is produkálni (hányás, szédülés, vizelési inger,) mert annyira ráfeszülnek a dologra.Mint mondtam, vegyetek egy tesztet.
2013. okt. 10. 21:51
 5/9 A kérdező kommentje:
Mert igazából semmi tünete nincs csak az hogy nagyobbnak látja a hasát és sokat eszik ennyi azon kívűl nincs szédülés és nincs hányinger se.
2013. okt. 10. 21:57
 6/9 Je Veux ***** válasza:
A barátnőd buta és éretlen. Vegyél neki egy tesztet, pisiljen rá, és majd meglátja, hogy nem terhes.
2013. okt. 10. 22:04
 7/9 A kérdező kommentje:
Igazából elégé vannak olyan kilengései mikor tud olyanokat mondani amitől a hajam égnek áll. Én arra gondoltam hogy ennek kicsi az esélye. De veszek neki egy tesztet mert akkor már én is megnyugszom mert kicsit engem is furin érintett a dolog.
2013. okt. 10. 22:17
 8/9 anonim ***** válasza:
Sok bajod lesz még ezzel a nővel....
2013. okt. 10. 22:19
 9/9 A kérdező kommentje:
Már többször volt vele bajom mint mikor át jöttek hozzánk a szülei mert azt hitték hogy szeretkeztünk a saját lakásukban. És az volt a poén hogy mind ketten magunkra vállaltuk hogy mi vagyunk a hibásak aztán el mondtuk h akkor még nem volt semmi. Meg voltak vele gondjaim de nagyon hűséges,kedves és figyelmes.Nagyon szeretjük egymást :)
2013. okt. 10. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!