Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A harmadik találkozó után már érdemes elengedni azt az érzést, hogy "lehet, hogy mégsem jön össze", vagy mindig készülni kell a legrosszabbra?
Érdemes más csajjal is találkozgatni egyszerre ilyenkor, és meglátni mi jön össze belőlel?
:D
Soha nem az esélyeken matekoztam, hanem egyszerűen csak jól éreztem magam a találkozások alkalmával, élveztem a társaságot és együttlétet.
Már az első találkozás után sem keresgéltem más lányok felé, ezt fordítva is elvárom, azonnal kiábrándító tényező.
Mit csináljak ha csak a péntek jó neki+ hétvége, nekem viszont a hétvége annyira nem jó
Ha csak nem tudom hogy megéri e, de mivel tisztában vagyok hogy nem vihetik bele túl sok energiát az elején, mert akkor kétségbeesettnek fogok lejonni, ezért inkább megy egyenlőre ez a heti 1 bár én szívesen látnám tobbszor
Most ő is szórakozik az én érzelmemel úgy hogy chaten mindig vidáman válaszol és ha találkozunk akkor is de ennek ellenére neten nem lehet vele beszélni hosszantartoan, úgy értem hogy írok neki vmit és érdeklődöm válaszol majd a reakciókra nap végére válaszol megint
Ezt mire veljem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!