Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Királylánnyal vagy parasztlánnyal járnátok szívesebben?
Ha önazonos, akkor bármelyikkel. Ha a királylány parasztkodik vagy a parasztlány királykodik, akkor inkább egyikkel sem. Csak szólok, mert láttam már ilyet :D
32/f
Bár nem vagyok férfi, de azért szerintem ez sem ilyen egyszerű.
A buta férfiak csak szép nőt akarnak.
Az intelligens férfi is szép nőt akar de okosat is.
Paraszt nő....hát nem hiszem, hogy egy dugáson kìvül bárki is felvállalna egy ilyen egyedet..
Hát, az attól függ.
Ha a "királylány" mellé jár az apja "a király" fele királysága, akkor naná. Ha csicskáztat és kényeskedik akkor nem.
Ha a "parasztlány"-al tojásüzemet alapítunk, vágjuk a csirkéket hétvégén, nyugodt élet- naná. Ha ilyen büdös "hinnye gyíhú gyá he" stílusú aki még nem látott vezetékes vizet akkor nem.
De inkább egy nagypolgári közép.
De amúgy inkább egyik sem.
Mit értünk paraszt alatt. Ha egyszerű szerű vidéki lány, azzal szerintem semmi baj (de ne játssza a királylányt, mert nevetséges) vagy a bunkó megfelelője? Ami meg a királylány esetében visszatetsző az az, ha a szó átvitt értelmében paraszt (mindenkin uralkodna, kivéve saját magán). Szerintem ezek amennyiben hitelesek, teljesen szerethető vagy példaértékű archetípusok lehetnek, ahogy a férfi megfelelői is lehetnek pozitív, tiszteletreméltó figurák.
32/f
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!