Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mi lenne a reakciótok, ha egy fiú ilyen ravasz trükkel próbálna meg szóba elegyedni veletek?
Egy buszmegállóban várakozva odamegy hozzátok és megkérdezi, hogy van-e tüzetek. Aztán mikor előveszitek az öngyújtót, akkor gyorsan kikapja a kezetekből és azt mondja, hogy
"Ezt azonnal elkobzom tőled! A dohányzás nagyon káros az egészségre és rendkívüli módon árt a szépségednek!"
Pff ettől még a "Helló cica, van gazdád?" szöveg is trükkösebb.
Tapló viselkedéssel nem mész semmire, mondom nem dohányosként.
Szerintem nem jutna el odáig, mert amint felém nyúlna, vagy elugranék, vagy reflexből szájba vágnám.
NE nyúlkáljon felém egy idegen se, és ne próbáljon semmit kikapkodni kezemből.
Mondjuk odáig se jutnánk el szerintem, buszmegállóban nem adok tüzet senkinek, bagózzon máshol.
Amúgy tegyük fel, hogy nem csapom le, nem utasítom el, hanem el tudja mondani a mondókáját. Furán néznék rá, közölném, hogy nem dohányzok. (Csak mindig hordok magamnál öngyújtót, valamiért megszoktam.)
Ez után olyan vérbeli tücsökciripelős kínos csend következne.
Khm... Kiröhögném. Elővenném a másik öngyújtót. Az öt méteres szabályt betartva félrevonulnék, két szál cigi be a szájba és hajrá!
😁 Poénra venném aztán elküldeném a szemészetre. Nem tudom miféle szép lányról zagyválna szegény abszolút nem vagyok az és nem is leszek
😂
Ez mióta ravasz? Ez szánalmas. Ja, és amúgy lopás.
Aki meg cigizik, az ált. annyira függő, hogy az, hogy nem olyan direkt módon szépnek nevezed, nem fogja azt elfeledtetni velük, hogy elvetted a tüzüket, amivel meg tudják gyújtani a cigit. És leszarják, hogy egészséges-e a cigi vagy nem.
Amúgy meg nálam nem működne, mert nem dohányzom, így tüzem sincs :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!