Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elméleti kérdés. Nők, ha mondjuk,10 éves együttélés után, ahol már lenne gyerek is, a párotokról kiderülne hogy a múltban, súlyosan bántalmazott egy nőt, mit tennétek? Mi lenne a reakciótok?
Ha 10 év után derülne ki, akkor már önmagában emiatt is lapátra tenném...
Sok dolog közrejátszik a döntésben alapesetben. Pl. hogy milyen volt az a 10 év. Alapból nem húznám addig egy bántalmazóval szerintem.
Összességében 99%, hogy szakítanék vele. Kivéve, ha ő életem szerelme, példás családapa, és agresszivitásnak nyoma sem volt a kapcsolatunkban idáig. De akkor is érdekelne a háttersztori, hogy mi is történt pontosan.
Sokmindentől függ... Bàr eleve kizàrtnak tartom, hogy egy ilyen dolog egy normàlis kapcsolatban 10 év utàn derül ki.
Amúgy pedig a reakcióm nagyban múlik a körülményeken. Miért bàntotta a lànyt, milyen mértékben stb... Pl ha lekevert neki 2 pofont mert mondjuk bàntotta a közös gyereket, vagy félrekefélt, vagy kiderült hogy a közös gyerek mégse a pasié...mégis a nyakàba lett varrva, ilyenek...ezért szerintem belefér ha kapott a csaj. De Ha mondjuk véresre verte, eltörte az orràt/ kezét/ làbàt stb, szerintem szakítanék. Mondom, nagyon helyzetfüggő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!