Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti hány centit hazudtok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hány centit hazudtok a magasságotokról társkereső profilon?

Figyelt kérdés
Szó sincs róla, hogy centiméterszalaggal mászkálnék, de szemmértékem van, és bárkit össze tudok vetni a rokonok, ismerősök magasságával személyesen. Találkoztam már olyannal, aki ebben csalt, és nem értem miért, mert úgyis kiderül, ha látványos a különbség.
2018. nov. 18. 01:34
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
19%
Sosem hazudtam róla. Igaz, hogy így egy nő sem írt vissza soha (bár a fejem is ocsmány, szóval lehet, hogy a magasságomat már meg se nézték), de azzal se lettem volna előrébb, ha találkozáskor jönnek rá, hogy nem vagyok férfi, mert csak 170 cm-re nőttem.
2018. nov. 18. 10:05
 22/27 A kérdező kommentje:

Oké, azt most hagyjuk, hogy ki milyen magassággal tartja magát férfinek, meg szerinte mások férfinek tartják-e, ez egy másik kérdés témája. :-)

Adott egy ember, aki ír x magasságot magáról, nekem van hasonló magasságú közeli családtagom mondjuk, és van viszonyítási alapom, látom, ha nem stimmel, na. Szóval nem tudok megbízni abban, aki már az elején egy ilyen kevésbé jelentős, és könnyen ellenőrizhető dologban is hazudik. Oké, egy 170 centi magas férfi nem biztos, hogy nyerő lesz a 180+ centi magas nőknél, de a tény attól még tény marad, ki mekkora.

Én nőként nem hazudok a testsúlyomban sem, pedig nemrég meggyanúsítottak, hogy fogytam, pedig a mérleg többet mutat, hát ez meg edzés... :-D Az életkoromból sem tagadok le egy percet sem (annyit mondogatta mindig anyukám, hogy hány órakor születtem, hogy nem lehetett nem megjegyezni). Na jó, de ebbe se menjünk bele.

Köszönöm az eddigi válaszokat. :-)

2018. nov. 18. 10:29
 23/27 anonim ***** válasza:
83%
Nem vagyok társkeresőkön, a teljes alakos fotó nem opció? Oké, a magasság azon nem látszik, de az adott, nem függ semmitől, viszont lehetsz 65 kilós nő tiszta izommal, kerek fenékkel, és 55 kiló plöttyedten. Két 170 centis ember egyforma magas, de két 60 kilósnak nem egyforma az alakja.
2018. nov. 18. 10:50
 24/27 anonim ***** válasza:
72%
Na kérdező, jönnek trollkodni a nőgyűlölök. Eddig volt értelme a kérdésnek, innentől megy a gyalazkodas.
2018. nov. 18. 10:55
 25/27 A kérdező kommentje:
Egész alakos fotót nem tesz fel vagy küld mindenki, szóval van, amikor tényleg csak személyesen derül ki, aztán az addigi jóleső beszélgetést megmérgez egy ilyen hazugság, és akkor felmerül a kérdés, hogy ha ebben, akkor miben még... :-)
2018. nov. 18. 10:56
 26/27 anonim ***** válasza:
77%
Mikor a randivonalon voltam akkor 2 centivel többet írtam. De cipő kb emelt rajtam ennyit.
2018. nov. 18. 12:21
 27/27 anonim ***** válasza:
Segítek: mikor az urambocsá, töpszli 160 centis vagy alacsonyabb csajok is rinyálnak a magasság miatt, az kicsit bicskanyitogató. Nekem ugyan nem, mert lombrágóra nőttem, de pl legjobb barátom húga aki nettó 155-6 centi előadja, hogy neki így úgy, ilyen magas, olyan alkatú ürge kell, közben kis túlzással olyan mint egy zsák krumpli. Én azt tapasztaltam, hogy a csajok lódítanak. Testsúlyban bőven, de volt, aki olyan szünetes, szuvas fogakkal jelent meg, azt hittem ez valami árverés. A "legjobb" az az volt, mikor egy lány teljesen más frizurával, zsíros hajjal, full ragyásan jelent meg. Mint kiderül, mikor "friss" képet küldött át pl arról, ahogy süt, azok 2-3 éves képek voltak...
2021. okt. 27. 16:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!