Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hány centit hazudtok a magasságotokról társkereső profilon?
Én őszintén leírom, hogy kb mennyi, mivel pontosan nem tudom.
Szerintem is ciki, ha valaki hazudik erről, taliztam már maximum 180 magas sráccal aki több mint 190nek mondta magát... :D Nem fordultam vissza, de nem volt második randi. Persze más okok miatt sem.
Én 3-5 cm-t.
Egészen pontosan 157 cm vagyok, és nagyon szégyellem magam, hogy ilyen picire nőttem. Direktben nem írom ki, de ha valaki rákérdez, akkor 160-162 centit szoktam mondani.
28 N
A leggyakoribb férfi hazugságok :
- nagy a farkam
- magas vagyok
- jól keresek
Stb
Ne lepődjetek meg ha amúgy az miatt hajtotok el egy pasit mert nem 180 magas hanem csak 178. Ezért hazudnak !
Én nem szoktam ebben hazudni.Viszont talàlkoztam màr olyan pasival,aki 180-nak hazudta magàt,aztàn mire eljött az első randi,valahogy összement kb 165-re.Mivel én kb annyi vagyok,nem volt nehéz betippelni hogy ő sem magasabb.És még megkérdezte,nem okozott-e csalódàst? Nos,a magassàgàval nem.Mert az annyira nem fontos,a hazugsàgot viszont nem toleràlom.Aztàn volt màs fűllentése is.Természetesen nem talàlkoztam vele többet.
Szóval teljesen felesleges magassàgról és bàrmi màsról hazudni.Mert úgyis minden kiderül.Akkor pedig normàlis embernél ez ."szakító ok".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!