Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen okai lehetnek annak, hogy a tarskereső oldalon senki sem ír vissza?
Kérdező, korábban ezt írtad a pszichológussal kapcsolatos felvetésemre:
"Pár szép szó ezen nem segít ha nincsen rám hatással."
Megkérdezhetem, honnan ez a magabiztosság azzal kapcsolatban, hogy mi vár rád ott, ha egyszer sem tapasztaltad meg?
A pszichológus csak egy pénzlehúzás. Az enyém állandóan az óráját nézte és egy normális tanácsot se adott. Csak ült és hallgatott 5ezer forintos órabérért. Ami ma már lehet hogy 10ezer. És ha egyszer késtem a dugó miatt azt is beleszámolta. Jó kis munka... Lehúzni a rászorulókat.
A kérdésre válaszolva meg az az oka, hogy nem nézel ki jól. Pár mondat alapján nem tudnak következtetni a lelki világodra.
Én is kipróbáltam milyen amikor jóképű pasiként regisztráltok. Elképesztő. Minden csaj válaszol, a legbunkóbb szövegek után sem küldenek el melegebb éghajlatra, a legbénább viccekre is úgy csinálnak mintha vicces lenne, sőt sokan rám is írnak csak úgy.
Ezek a társkeresők olyanok lettek, mint a húspiac. Csak a legjobb kell, de azért mindent megtesznek. A többi meg le van xarva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!