Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen okai lehetnek annak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen okai lehetnek annak, hogy a tarskereső oldalon senki sem ír vissza?

Figyelt kérdés
Több lánynak is írtam privát üzenetet de választ nem kaptam. Amelyik lány rám írt és visszaírtam Ő sem válaszolt nekem. Gondolom akkor meglátták a fényképemet és azért nem írnak.

2018. nov. 13. 17:56
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:

Kérdező, korábban ezt írtad a pszichológussal kapcsolatos felvetésemre:

"Pár szép szó ezen nem segít ha nincsen rám hatással."

Megkérdezhetem, honnan ez a magabiztosság azzal kapcsolatban, hogy mi vár rád ott, ha egyszer sem tapasztaltad meg?

2018. nov. 13. 21:16
 42/50 A kérdező kommentje:
Mindenkitől ezt hallottam.
2018. nov. 13. 21:20
 43/50 anonim ***** válasza:
Mármint ki az a "mindenki"? Mert tudod, ezt bárki mondhatja. Mitől megbízható információforrás az illető?
2018. nov. 13. 21:25
 44/50 A kérdező kommentje:
Itt ezen az oldalon is sokszor olvastam aminek lehet semmilyen valóságalapja nem volt és régebben egy-két ismerős is így vélekedett róla.
2018. nov. 13. 21:27
 45/50 anonim ***** válasza:
64%

A pszichológus csak egy pénzlehúzás. Az enyém állandóan az óráját nézte és egy normális tanácsot se adott. Csak ült és hallgatott 5ezer forintos órabérért. Ami ma már lehet hogy 10ezer. És ha egyszer késtem a dugó miatt azt is beleszámolta. Jó kis munka... Lehúzni a rászorulókat.

A kérdésre válaszolva meg az az oka, hogy nem nézel ki jól. Pár mondat alapján nem tudnak következtetni a lelki világodra.

Én is kipróbáltam milyen amikor jóképű pasiként regisztráltok. Elképesztő. Minden csaj válaszol, a legbunkóbb szövegek után sem küldenek el melegebb éghajlatra, a legbénább viccekre is úgy csinálnak mintha vicces lenne, sőt sokan rám is írnak csak úgy.

Ezek a társkeresők olyanok lettek, mint a húspiac. Csak a legjobb kell, de azért mindent megtesznek. A többi meg le van xarva.

2018. nov. 13. 22:18
 46/50 A kérdező kommentje:
Akkor ezt az egész társkeresést feladom és a jövőben sem foglalkozom vele többet.
2018. nov. 13. 22:20
 47/50 anonim ***** válasza:
64%
Hagyd is a fenébe. Manapság ha nem vagy kigyúrt álompasi vagy milliomoscsemete akkor esélyed nincs. Tapasztalatból mondom. Üdv 2018-ban, a felszínesség, előítéletek és az anyagiasság világában.
2018. nov. 13. 22:22
 48/50 A kérdező kommentje:
Elég szomorú.
2018. nov. 13. 22:22
 49/50 anonim ***** válasza:
Ahogy már leírták a küslő dönti el kapsz e választ ! Sajnálom
2018. nov. 13. 22:45
 50/50 A kérdező kommentje:
Töröltem magamat az összes oldalról. Befejeztem az ismerkedést és a jövőben sem folytatom.
2018. nov. 14. 07:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!