Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen okai lehetnek annak, hogy a tarskereső oldalon senki sem ír vissza?
Figyelt kérdés
Több lánynak is írtam privát üzenetet de választ nem kaptam. Amelyik lány rám írt és visszaírtam Ő sem válaszolt nekem. Gondolom akkor meglátták a fényképemet és azért nem írnak.2018. nov. 13. 17:56
21/50 A kérdező kommentje:
Már én sem tudom tisztán.
2018. nov. 13. 19:47
22/50 anonim válasza:
Nincs elég pénzed vagy nem voltál elég bunkó. Ha legközelebb a városban jársz keress egy BMW-t és pózolj vele, majd rakd ki, rögtön ugrani fognak rád.
23/50 anonim válasza:
Akkor talán próbálj meg rájönni. Van erre egy nagyon hatásos módszer. Érdekel?
Ja, és még egy kérdés. Őszinte vagy velem, vagy maszatolsz?
24/50 A kérdező kommentje:
Őszinte vagyok veled.
2018. nov. 13. 20:03
25/50 anonim válasza:
Írj egy listát arról, hogy mi az, amit biztosan nem akarsz. Ez esetben a párkapcsolatra vonatkozóan. Semmit ne hagyj ki. Majd írd le egy másik papírra az összes mondatodnak (amit nem akarsz) az ellenkezőjét. (pl. nemtörődöm partner - nagyon figyelmes partner, és így tovább).
Egyébként ha már itt tartunk, összeírhatnád azt is, hogy saját magaddal mi bajod van, és utána ugyanígy leírhatod annak is az ellenkezőjét, ebből legalább tudni fogod, hogy milyen irányba kellene változnod ahhoz, hogy elégedett legyél önmagaddal.
26/50 A kérdező kommentje:
Meg fogom csinálni.
2018. nov. 13. 20:09
27/50 anonim válasza:
Ha javasolhatnék még valamit, esetleg érdemes lenne kitűznöd azt célként, hogy bármilyen fajta emberekkel annyira élvezni tudd a beszélgetést, a kapcsolatteremtést, az interakciót, hogy teljesen bele tudj feledkezni, kvázi magáért a kapcsolatteremtés öröméért végezd. Ha idáig eljutsz, a problémáid nagy része meg fog oldódni.
28/50 A kérdező kommentje:
Nehezen tudok emberekkel beszélgetni ugyanis nem vagyok társaságkedvelő ember és sokszor beszélgetni sincsen kedvem senkivel sem. A saját rokonaimmal sem igazán állok szóba.
2018. nov. 13. 20:20
29/50 anonim válasza:
Nos, ha boldog és elégedett életet akarsz, ezen mindenképpen változtatnod kell szerintem. Menj pszichológushoz.
30/50 A kérdező kommentje:
Pár szép szó ezen nem segít ha nincsen rám hatással.
Alapból ilyen zárkózott a természetem.
2018. nov. 13. 20:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!