Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A társkereső oldalokon senki nem néz meg. Mit tehetnék? 22/F
Figyelt kérdés
2010. szept. 4. 12:40
2/18 A kérdező kommentje:
Van mindegyiken. Persze, hogy töltök fel magamról.
Fontos az őszinteség.
2010. szept. 4. 12:47
3/18 anonim válasza:
regelj egy ujat nöként és nézdd meg magad
4/18 A kérdező kommentje:
Ha-ha-ha.
Nagyon vicces vagy. Gondolom ezt a 67%-od mondatja veled.
2010. szept. 4. 12:55
5/18 Lóbébi válasza:
Légy türelmes Én 1 évig voltam fent mire megtaláltam a bari nőm.
6/18 kkzz válasza:
Mondjuk felejtsd el a társkereső oldalakt és ismerkedj a valóságban. Nem rossz ötlet, mi?
7/18 A kérdező kommentje:
De ha tréül nézek ki.
Egyszerűen nem tudom hol lehet. Pénzem sincs, meg ott van a munkám, ami után beleájulok az ágyba.
Ja és hétvégén a szüleimnek segítek.
2010. szept. 4. 13:04
8/18 anonim válasza:
Mi lenne ha nem azt várnád, hogy téged nézegessen vki hanem te kezdeményeznél, levelet írnál..max visszautasít, de lehet az 5-6. nem fog.
9/18 Lóbébi válasza:
Én is írtam vagy 1000 levet voltam vagy 100 randin mire találtam 1 normális csajt!
Ne légy lusta!
Ha kirakod a farkad max csak a legyek rajzanak rá:))
10/18 anonim válasza:
melyiken nem néznek meg?és milyen névvel vagy fenn?majd én megleslek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!