Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A társkereső oldalokon senki nem néz meg. Mit tehetnék? 22/F
"De ha tréül nézek ki.
Egyszerűen nem tudom hol lehet. Pénzem sincs, meg ott van a munkám, ami után beleájulok az ágyba.
Ja és hétvégén a szüleimnek segítek."
És ha lenne egy barátnőd, akkor mit kezdenél vele? Akkor sem érnél rá ezek szerint. Ha arra nincs időd hogy ismerkedj, akkor eleve értelmetlen az egész.
Te vagy a Notredámi toronyőr?
Ha nem, mit parázol?
Dolgozzál keveset nem érhet baleset!XD
Akkor feladom.
Majd csak összejárok, majd egy prostival harminc éves korom után.
"Majd csak összejárok, majd egy prostival harminc éves korom után."
és akkor az addig összeszedett pénzed neki adod.. okos.
informatikai tanács:
Frissítsd sűrűn a profilodat! Akkor nagyobb eséllyel kerül a névjegyed a kezdőlapra bizonyos társkeresőknél.
Ha van valami ilyen fórum, szólj hozzá témákhoz, tölts ki teszteket, kommenteld mások képeit stb. Legyél aktív!
Regisztrálj minél több oldalra. Egyszerűen nagyobbak az esélyeid.
egyéb tanács:
Felejtsd el, hogy ronda vagy.
Egyrészt azért, mert habár neked semmi önbizalmad, ettől még kevesebb lesz. És ez az, amit nem szeretnek a lányok. Másrészt azért, mert lehet hogy nem is vagy ronda, csak beképzeled magadnak. A legtöbb ember csúnyábbnak látja magát, mint amilyen valójában. Lehet hogy van olyan lány, akinek pont az esete vagy.
mi a teendő, ha tényleg ronda vagy?
Kérd meg egy lány barátodat, hogy segítsen. Mitől nézhetnél ki jobban. Egy borotválkozás, hajvágás, 1-2 olcsó ruhadarab csodákat tud művelni. Na meg ha sokat mosolyogsz, és leplezed az önbizalomhiányod.
Én sem vagyok egy Miss Hungary, de mindig mondják, hogy a sok nevetésemtől meg az optimizmusomtól vonzónak találnak.
Aztán: olyan képet tegyél fel, ami tényleg rólad készült, és előnyösebb beállítású. Legyen fönt az az egy kép. Ha valaki beszélget veled neten, és rájön hogy jófej vagy, lehet hogy nem is érdekli később h hogy nézel ki.
Én egyébként fél évig társkeresőztem. Hála neki lett egy csomó új barátom. Igaz szerelmes nem lettem és két hétnél egyik kapcsolat sem tartott tovább, de élveztem :D
Sok sikert és mindig fel a fejjel!
21/L (és nem járok senkivel, szóval ne mondd, hogy könnyű mondani!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!