Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen okai lehetnek annak, hogy a tarskereső oldalon senki sem ír vissza?
Figyelt kérdés
Több lánynak is írtam privát üzenetet de választ nem kaptam. Amelyik lány rám írt és visszaírtam Ő sem válaszolt nekem. Gondolom akkor meglátták a fényképemet és azért nem írnak.2018. nov. 13. 17:56
31/50 anonim válasza:
Úgynevezett zárkózott alaptermészetű emberekkel az esetek nagyobb hányadában pokol a párkapcsolat a másik félnek.
32/50 A kérdező kommentje:
Ez nagyon szomorú.
2018. nov. 13. 20:31
33/50 anonim válasza:
Te belegondoltál már ebbe a másik fél szemszögéből?
34/50 A kérdező kommentje:
Igen. Biztosan kellemetlen és elkeserítő lenne egy olyannal együtt lenni mint amilyen én vagyok.
2018. nov. 13. 20:40
35/50 anonim válasza:
Akkor miért nem változtatsz magadon?
36/50 A kérdező kommentje:
Lustaságnak is köze van hozzá. Én olyan ember vagyok ami igazán érdekel és szeretem azt csinálom megállás nélkül de amit úgy érzek,hogy nekem ez nem fog menni azt nem erőltetem. Barátaim sohasem voltak, soha nem jártam el sehova sem, ahol voltam mindig csak bántottak és kigúnyoltak ( a saját családtagjaim is ). Ezért választottam azt,hogy elszigetelődöm mindenkitől és csak akkor megyek emberek közé ha nagyon muszáj, közben pedig teszem a dolgomat.
2018. nov. 13. 21:04
38/50 anonim válasza:
Már ne haragudj, de ti meg abba nem gondoltok bele, hogy neki milyen lesz az élete, ha csak a másik kedvéért kényszerből változtat a személyiségén? Aki introvertált, annak pokol extrovertált életét élni. Csak a másik kedvéért ne tegye már tönkre a saját életét. Nem kell mindig máshoz alkalmazkodni. Maradjon mindenki olyan, amilyen, aztán majd kiderül van-e olyan aki az ilyen csendesebb, szerényebb embereket jobban értékeli mint a bunkó partiállatokat, akik akkor is dumálnak ha nem kéne.
39/50 A kérdező kommentje:
Nem látott pszichológus.
2018. nov. 13. 21:09
40/50 anonim válasza:
#38-as, itt nem az introvertáltság az alap probléma, hanem hogy a többi ember úgy nem érdekli, hogy igazából nem is tud róluk semmit. Ha számodra csak az általad ábrázolt két szélsőség létezik (felszínes, nagydumás, erőszakos partiállat vs kvázi-autisztikus szintig bezárólag szociálisan inkompetens), akkor nagyon buta vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!