Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lettek főleg a nők ennyire válogatósak külsőben?
Én is kimegyek az utcára tíz nőből legalább 8 at vonzónak találok. A legtöbb nő viszont pont fordítva 10 férfiből max 2 találnak vonzónak de még az se biztos.
Miért ennyire szűk ez a rész a nőknek férfiaknak meg miért ennyire tág?
Teljesen igaza van itt sok válaszadónak,fèrfitársaim borzalmasak itthon.
1. Lemaradnak a sör,tv nèzès szintjèn.
2. 26 èvesen mèg vagy anyucival él,vagy szàzad magàval szobàt bèrel ès ez teljesen megfelel nekik.
3. Igènytelenek se edzès,se öltözködès,pár vacak gönce van,az is kb. gusztustalan.
Vagy nyilhaj vagy dagadt.
4. Karriert meg aztàn hagyjuk,sokszor a nőket látom cèlokat kitűzni,karriert èpíteni,fiatalon külön èlni magas fizetèssel.
Plusz mint említettem se öltözködni,se egzisztenciát èpíteni,szobàt bèrelni,edzeni se mennek,nem adnak magukra.
Ehhez aszisztàljon egy igazi nő?
Teljesen igazuk van nagyon is,sajnos a 90% khmmm.Hadd ne mondjak semmit.
Nem tudom, te merre jársz, de az itteni többség eléggé igénytelen, ápolatlan, köztük sok nő is. Ha neked 10-ből 8 nő vonzó, akkor elég alacsonyan van az a léc. Ápoltság, stílus, sport a többség életéből hiányzik, az emberek egy kis részének még a tisztálkodással is problémája van.
Sétálgass egy kicsit nyugaton, majd érteni fogod a különbséget.
Én éltem nyugaton és még most is gyakran járok ki munkámból kifolyólag, de nekem nem tűnnek semmivel sem felsőbbrendűnek az ottani férfiak. Én mérnök vagyok és az itteni munkatársaimat hasonlítom az ottani mérnökökhöz...szóval úgyanaz a kategória.
A fent felsoroltak közül majdnem az összes az anyagiakon múlik. Természetesen nyugaton a férfiak több ezer euróból gazdálkodnak, amiből futja lakásra, új autóra, elegáns ruhákra (mivel évente változik a divat, minden évben más ruhát kell venni, nehogy kimenjen a divatból) és több hobbira. De nem bírom ismételni, hogy lássatok már kicsit túl az anyagiasságon. Egy 26 éves férfi épp hogy befejezte az egyetemet és van pár éve munkatapaszalata, kezdő fizetéssel. Sajnos a magyar szülők többsége nem engedheti meg magának, hogy a gyereküknek lakást vegyenek.
Hány nőnek van hobbija? Hány nőnek van lakása? Hánynak van fényes karrierje?
Közös jövőt együtt is lehet építeni, nem csupán belecuppanni és elvárni mindent a másiktól. Ne legyetek már aranyások.
13-as ahogy 14-es mondja plusz az az igénytelensèg,hogy el vannak a fos melóval nem kèpzik magukat ugyanott vannak 5,10,15 ève semmi fejlődés,ezek a magyar fèrfiak lefordítva,szànalmas.
Tisztelet a kivételnek.
Akkor vegyük a listát:
1. Lemaradnak a sör,tv nèzès szintjèn.
Ehhez igaz, hogy nem feltétlenül szükséges a pénz, de azért lássuk be, hogy manapság egy férfiaknak való hobbi biza nem kevés pénzbe kerül.
2. 26 èvesen mèg vagy anyucival él,vagy szàzad magàval szobàt bèrel ès ez teljesen megfelel nekik.
Amint írtam 26 évesen segítség nélkül nincs hogy pénze legyen az embernek egy lakásra. Ha pedig egyből kibérel egy lakást egyes-egyedül nem tud félrerakni, hogy később majd vehessen egyet. Ez nagyon alattomos elvárás bárki részéről.
3. Igènytelenek se edzès,se öltözködès,pár vacak gönce van,az is kb. gusztustalan. Vagy nyilhaj vagy dagadt.
Mint írtam, mindig a toppon lenni költséges és egy felnőtt férfi néha tesz a divatra (bármennyire is nehéz elfogadni). De nem tudom, miért lenne ez gusztustalan...ha tiszta és ki van mosva. Az edzés pedig maga nem költséges de aki valaha is el akart érni valamit ezen a téren az tudja, hogy az étrend sokkal fontosabb mint a heti pár edzés...ami nem kevés pénz és idő (mert igenis magadnak kell megkészítsd a kaját). Az ágyú golyó vállról meg a kocka hasról ne is beszéljünk mert oda már táplálékkiegészítők is szükségesek.
4. Karriert meg aztàn hagyjuk,sokszor a nőket látom cèlokat kitűzni,karriert èpíteni,fiatalon külön èlni magas fizetèssel.
Ez indirekt módon köthető az anyagiakhoz, mivel ha egy nőnek az az elvárása, hogy a srácnak jó munkahelye legyen, akkor biza kijelenthetjük, hogy az a nő anyagias. Amúgy statisztikailag be van bizonyítva, hogy a férfiak többet keresnek...úgyhogy sajnos ez sem állja meg a helyét. Sőt az én ismeretségi körömben egy kezemen meg tudom számolni, hogy hány elszánt, törtető nő van.
Szóval így vagy úgy mindenhez kell idő, energia és pénz. Ha egy férfi ezt mind eléri 26 évesen akkor a nőnek is legalább háromnegyede ezek közül meg kell, hogy legyen. Ennek talán a felét nevezhessük egészséges elvárásnak.
A higiéniához én is ragaszkodok, azonban nem tudom ti hol éltek de az én környezetemben mindenki rendesen tisztálkodik, legyen nő vagy férfi az illető.
1. Ha 10-ből 8 nő konkrétan bejön neked, akkor a te igényszinted van az egészséges szinten alul, vagy csak dugásra nézel nőket (fordítva ritkábban történik)
2. A nők sokkal igényesebbek Mo.-n, mint a férfiak. A 20-as korosztályban látok javulást, de fölötte... tyűha. Gyűrött, agyonhasznált, méretben nem jó ("ami nem 2 számmal nagyobb, az nem elég fééééérfias"), színben nem passzoló ruhák, ápolatlan haj és arcszőrzet, nagypapi divat, testszag... és az ilyenek gyakran nőkből elvárnák a 8-9-10-es kategóriákat, meg fúj, azon van egy pattanás, a másikon meg 2 kiló plusz...
"plusz az az igénytelensèg,hogy el vannak a fos melóval nem kèpzik magukat ugyanott vannak 5,10,15 ève semmi fejlődés"
Fordítás: "Jajj, 5/10/15 éve vagyunk együtt és még nem gazdagodott meg".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!