Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért lettek főleg a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lettek főleg a nők ennyire válogatósak külsőben?

Figyelt kérdés

Én is kimegyek az utcára tíz nőből legalább 8 at vonzónak találok. A legtöbb nő viszont pont fordítva 10 férfiből max 2 találnak vonzónak de még az se biztos.

Miért ennyire szűk ez a rész a nőknek férfiaknak meg miért ennyire tág?

2018. nov. 11. 21:00
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
89%
Hát én nem tudom, hol járkálsz, de átlagban én sem látok több nőt vonzónak, mint 10-ből 2.
2018. nov. 11. 21:05
 2/20 anonim ***** válasza:
88%
Komolyan ti amúgy mit éreztek? Régen még röhögtem ezeken a kérdéseken, ma inkább már sírni van kedvem. Tényleg azt hiszitek, hogyha minden egyes rohadt nap kiírjátok gyakorira ugyan azt a 3-4 kérdést, akkor majd egyszer csak valami csoda történik? Tényleg érdekel mi az elképzelés.
2018. nov. 11. 21:18
 3/20 anonim ***** válasza:
3%

mióta van net.

itt szájaskodhatnak,ami nem oszt-szoroz,mert közben meg ugyanazt teszik amit az anyjuk vagy a nagyanyjuk.

2018. nov. 11. 21:30
 4/20 anonim ***** válasza:
66%
Nem, az az igazság h a magyar férfiak az alapszintet se hozzák. Talán egy kis részük, akik kapcsolatbanvannak, de azokis csak azért igyekeznek mert csinos a csaj és el vannak tőle ájulva.
2018. nov. 11. 22:23
 5/20 anonim ***** válasza:
13%

Mivan? A magyar férfiak az alapszintet sem hozzák? A nők milyen szinten vannak? Szilikon, botox meg smink nélkül mekkora lenne a kérdező által említett arány? És akkor még csakis a külsőről beszélünk. A többi tulajdonság már nem téma? Kiváncsi lennék, hogy pár szó váltás után hány nő lenne vonzó, mert sajnos nagyon soknak üres a feje.

Az utolsónak ajánlom, hogy menjen külföldre gazdag pasit fogni, mert gondolom ez az élete célja.

2018. nov. 11. 22:51
 6/20 anonim ***** válasza:
72%
Utolso: Gondolom akkor te is abba a kategoriban tartozol ha mar ennyire magadra veszed. Attol fuggetlenul, hogy magyar a baratom, attol meg en is ugy gondolom, hogy a magyar ferfiak nagy resze hihetetlen igenytelen egy kuldoldi ferfihoz kepest. (nyilvan itt nem keletre kell gondolni)
2018. nov. 11. 23:07
 7/20 anonim ***** válasza:
26%
En megtehetem ,hogy valogatok. Tanult is vagyok,sokat olvasok is es a kuldomon is latszik az odafigyeles.
2018. nov. 12. 00:03
 8/20 anonim ***** válasza:
69%

Mert a magyar pasik nagy többsége igénytelen, semmit nem sportol, ül a gép előtt és zabál vagy a haverokkal sörözik és jó kis pocakot ereszt de közben várja az aranyhalat és ha nem jön akkor az a nők hibája akik nem elégszenek meg vele.

Esküszöm Kanadába kellene kiköltözni, tele van jó pasikkal és ronda nőkkel, szerencsétlenek nem is nagyon válogathatnak, igazi kánaán.

2018. nov. 12. 00:08
 9/20 anonim ***** válasza:
89%
A férfiak is válogatnak, ha már komolyabbat akarnak. Kefélni bárki jó, nyilván. Ott megértem a 10-ből 8-at.
2018. nov. 12. 06:40
 10/20 anonim ***** válasza:
71%
#5, Instagramon kívül hol látsz olyan sok szilikonos, botoxolt nőt? A nagy részük nem is sminkel.
2018. nov. 12. 08:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!