Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Elfogadjam 34 éves férfiként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elfogadjam 34 éves férfiként anyukám segítségét a társkeresésbe?

Figyelt kérdés
Anyukám nagyon el van szomordva hogy 34 éves vagyok és még nincsen barátnőm, feleségem ezért segíteni szeretne nekem. Mondta hogy ha én nem merek odamenni a nőkhöz akkor majd ő odamegy és elbeszélget velük hogy milyen jó parti vagyok. Valóban nem merek odamenni a nőket kicsit félénk vagyok Anyukám viszont egy nagydumás nő
2018. nov. 11. 13:13
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit gondolkozz már el azon amit mondasz...

Te férfiként tudnál tekinteni egy olyan emberre, akinek 34(!) évesen az édesanyja vadássza le a barátnőjét?

2018. nov. 11. 14:08
 22/29 anonim ***** válasza:
95%

Igen, ez egy baromi jó szűrő, a másik oldalnak is, aki nem akar ilyen teszetoszával kezdeni.

Ha meg pszichológus kell, mert olyan bajod van, akkor ne akarj már barátnőt, hogy őt is lehúzd ezzel a problémával. Előbb kezeltesd ki magad, aztán próbálkozz, ha még akkor is kell párkapcsolat.

2018. nov. 11. 14:12
 23/29 anonim ***** válasza:
70%
Úristen de szánalmas vagy. Én szégyenlem magam miattad.
2018. nov. 11. 15:44
 24/29 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem ez kamu kérdés. Ilyen balfék pasi nincs.
2018. nov. 11. 16:45
 25/29 anonim ***** válasza:
75%

Ha csak nem akarod h égjél mint a Reichstag. Ezt inkább ne tedd. Jó esetben az illető hölgy csak fulladozni fog a röhögéstől.

Ez élkepesztően kellemetlen.

30 F

2018. nov. 11. 18:08
 26/29 anonim ***** válasza:
60%

Anyámnak megmutatom a ki írásod és ha bele egyezik akkor LESZÜNK BARÁTOK?32f vagyok és nincsenek barátaim...és és majd elmegyünk együtt csajozni persze mikor anyuék is rá érnek és majd a háttérből azért vigyáznak ne h bajunk essen...

Most viccen kívül gondold már végig oda méesz egy lányhoz leszólítod mi baj lehet ??Megaláz és elküld a fenébe? :O és??Gondolj be ha legalább valami frappáns szöveggel küld el legalább lesz min röhögnöd :DSemmi bajod nem lesz.Csak ne legyél erőszakos és ne nyúlj hozzájuk illetve tegyél hirtelen kéz mozdulatokat.Össze szedetten szépen próbálj artikulálni..és nyugodj meg az első 10-20 alkalom tuti totál beégés lesz...de ha az 100001dik alaklom sikerül na akkor már megérte :D

2018. nov. 11. 19:34
 27/29 anonim ***** válasza:
58%
Keress vmi ferfi kozosseget es toluk kerj segitseget. Apukad gondolom nincs vagy nem elerheto erzelmileg v fizikalisan. Maga a ferfiassag hianyzik az eletedbol, ezt anyukad nem tudja potolni. Ferfiak klubja, apak klubja meg ilyen ferfi segito (nem pua szarsag) csoportokat keress. Ebben a dologban no nem fog tudni neked segiteni, csak egy tamogato ferfi kzosseg. Nem egy darab ferfi, hanem sok. Nem a haverjaid, hanem olyan emberek, akik ezt kb. tarsadalmi munkakent, vilagjobbito szandekkal uzik es van tapasztalatuk es a sajat eletuk is peldaerteku. Nem azzal hencegnek, hogy hany novel voltak randizni, hanem h a masodik gyerekuk szuletese utani melypontbol hogyan jottek ki kozosen. Igazi ferfiakat keress, akik mutatnak neked nehany trukkot, inspiralnak es a vegen EGYEDUL is kepes leszel megcsinalni azt, amihez most segitseget akarsz kerni. Sok sikert!
2018. nov. 11. 20:59
 28/29 anonim ***** válasza:
WTF? :D F
2018. nov. 11. 23:25
 29/29 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen segítséget ne. A legtöbb lányismerősöm, aki ilyen helyzetbe került, sírva menekült, hogy milyen helikopter anyósa és milyen lúzer pasija lenne így.
2018. nov. 13. 00:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!