Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Elfogadjam 34 éves férfiként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elfogadjam 34 éves férfiként anyukám segítségét a társkeresésbe?

Figyelt kérdés
Anyukám nagyon el van szomordva hogy 34 éves vagyok és még nincsen barátnőm, feleségem ezért segíteni szeretne nekem. Mondta hogy ha én nem merek odamenni a nőkhöz akkor majd ő odamegy és elbeszélget velük hogy milyen jó parti vagyok. Valóban nem merek odamenni a nőket kicsit félénk vagyok Anyukám viszont egy nagydumás nő
2018. nov. 11. 13:13
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%
"Mert nagyon nem merek oda menni a nőkhöz....." és ezt te igy elfogadod magadtol? Akkor talán neked kellene másként gondolkoznod! (Gondolom ha nagyon tele van a zacsi akkor sem anyukád segit rajtad!!!)
2018. nov. 11. 13:35
 12/29 anonim ***** válasza:
0%
Nincs ebben semmi kivetnivaló,egy szülő segiti a gyerekét.Kicsit nekem is furcsa,de lehet hogy bejön,lehet hogy nem.Próbáld meg egyedül is azért,felnőtt férfi vagy.Az itteni becsmérlőkre meg ne hallgas,ők boldogtalan,sikertelen egyének.
2018. nov. 11. 13:49
 13/29 peca1000 ***** válasza:
96%

Ha ilyen balfa....sz vagy, akkor inkább ne akarj nőt.

Anyád megy oda helyetted?

Nem szégyenled magad?

Menjél papnak!

2018. nov. 11. 13:49
 14/29 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom az itteni felhasználókat hogy ilyen rossz kapcsolataik vannak a szüleikkel hogy ha egy szülő már segít a gyerekén..... Na akkor máris nem nőtt fel, meg kisgyerek, meg társai úgy gondolom ez egy segítség lenne és nem tudom mi a gond ezzel lehet hogy sok nő aranyosnak gondolnál és pont ez jön be nekik, én pont ilyen nőt keresek. Szóval lehet hogy még egy jó szűrő is lenne ez számomra
2018. nov. 11. 13:52
 15/29 anonim ***** válasza:
90%

Ez független attól, hogy milyen kapcsolatban szülő és gyereke között! Én jó kapcsolatban vagyok szüleimmel, de kiröhögném, ha ilyet mondanának nekem. :D

Nem is tudom, ez tényleg komoly kérdés? Volt néha nekem is "szárnysegédem", de azok haverok voltak. Na de a szülő menjen oda a csajhoz, míg te a háttérben várakozol?

Ha csak nem az óvodába vagytok, egy nő sem fog komolyan venni és felnézni rád.

Ha ennyire nem vagy képes elhívni egy lányt kettesben találkozni, akkor fordulj a barátokhoz. Ha nagyon akarsz valamit akkor megcsinálod, ennyire nem lehetsz pipogya. Ezek szerint nem akarod te ezt annyira. Ami nem megy nem kell erőltetni, nem leszel kevesebb, akkor ha nincs kapcsolatod. De akkor pl. hogy mész oda a pénztáros nőhöz fizetni, vagy hogy reagálsz egy valódi élethelyzetben?

2018. nov. 11. 13:57
 16/29 A kérdező kommentje:

De akkor pl. hogy mész oda a pénztáros nőhöz fizetni, vagy hogy reagálsz egy valódi élethelyzetben?

Nem megyek oda pénztároshoz mert szociál fóbiás vagyok több pszichológusnál voltam de még igazán egyik sem tudok segíteni

2018. nov. 11. 14:00
 17/29 anonim ***** válasza:
100%

12-es, azert ezt igy leirni boldogtalan, sikertelen egyenek...

Jo a kapcsolatom a szüleimmel, barati, es van egy jó parkapcsolatom..Nem tartom magam sikertelennek...

Hat srac, amig igy gondolkodol, hogy miert gaz anyukad segitsege, addig mi mondhatunk itt bármit.. De azt gondolom ha a többség véleménye ugyanaz, akkor nem feltétlem mi vagyunk fordítva bekötve...

2018. nov. 11. 14:02
 18/29 anonim ***** válasza:
62%
*nem gáz
2018. nov. 11. 14:03
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
Ez ultra gáz lenne,de égesd magad nyugodtan felőlem.
2018. nov. 11. 14:04
 20/29 anonim ***** válasza:
83%
Nem muszáj mindenkinek szaporodnia
2018. nov. 11. 14:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!