Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon ronda nőként belső terén sem lehetnek preferenciáim?
Figyi, itt a cégnél van egy iszonyat görény közfoglalkoztatott csaj, fogatlan, büdös, iskolázatlan, buta és beszarsz, HÁZAS. Házas nő. Szóval ezt is dugja rendszeresen valaki. :D
Nekem ne merjen panaszkodni itt egy nő se, hogy nem talál magának bikát, mert pavlovi reflexszel röhögöm képen.
azert nezd meg, milyen a ferje annak a fogatlannak.
kellene neked otthonra?
Belsőre lehet, minden további nélkül.
Egy nőnek nehezebb kompenzálnia, ha nem valami igénytelen csávó kell, ez tény, de nem lehetetlen.
Off:
Barátnőm hajón dolgozik és van ott egy nagyon igénytelenül kinéző mosodás nő. Elég sok pasasnál bepróbálkozott, míg el nem jutott a randiig egy hajós kapitánnyal! Mutatott is képet a nőről és mondtam is, hogy innentől kezdve, ha ő össze tud szedni valakit, onnantól kezdve már nincs lehetetlen.
1, Vannak emberek- mint pl.: én -, akiknek valóban a belső sokkal többet számít, mint a külső;
2, Az, hogy kivel állsz össze, az a te választásod, és nem egy kötelező dolog. Azonban mint tudjuk, a nők választanak. Viszont ha valaki nem próbálkozik, az nem is nyer.
És ebben egy fejlődési lehetőség is van részedről, ha próbálkozol.
Hogyne, és kell is legyenek preferenciáid a belső értékeket tekintve. Senkivel sem kell összeállnod. Egyébként pedig nem a te véleményed számít, ho magadat mennyire tartod "rondának". A szépség igencsak relatív, ezt mint festő mondom.
Jó keresgélést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!