Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg igaz hogy minél magasabb végzettségű egy nő annál nehezebben talál párt magának?
Ezt az alábbi két dolog közül melyik befolyásolja jobban:
1. a leendő férfinek is magas fizetésének kell lennie
2. a leendő férfi szellemi szintje legyen egyenlő a nőével
Ezt én úgy módosítanám, hogy azok a magas(abb) végzettségű nők találnak nehezebben párt, akik úgy vélik, hogy a végzettségüktől ők (mint nő!!!) vonzóbbak lesznek. Ha az a végzettség tényleg valódi tudást adott, akkor is arról van szó, hogy értékesebb ember lett tőle, viszont egyáltalán nem lett tőle vonzóbb nő. A férfiak többségének ugyanis a sokadik szempont a nő végzettsége, rengeteg egyéb tulajdonság fontosabb.
"1. a leendő férfinek is magas fizetésének kell lennie"
Ez részben igaz, mert a nők részéről ott az igény, hogy ugyanazért a munkáért ugyanazt a pénzt kapják, másrészről ott az igény, hogy a férfi lehetőleg jobban keressen mint ők. Előbb-utóbb az egyiket el kell engedni.
"2. a leendő férfi szellemi szintje legyen egyenlő a nőével"
A szellemi szint nem feltétlenül függ össze a végzettséggel, de az igaz, hogy erre megvan az igény. Teljesen jogos, hogy lehessen mélyebb témákról is beszélgetni, ezt férfiként mi is sokan szeretjük. Ahogy azt is, ha a nő sok témához érdemben hozzá tud szólni. Az ideális az, ha az érdeklődési körökben nagy az átfedés.
#11/12
Kulfoldon elo hegedumuvesz vagyok. 2-szer mentem ferjhez szerelembol, de egyik sem tudta elviselni, hogy jobban keresek es foleg azt, hogy elismert muvesz vagyok. A szerelem nem minden es nem tart orokke. (mindketten diplomasok voltak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!