Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam a kiszemeltemnek h pszichologushoz jarok?
Van egy no akivel kozos jovot is el tudok kepzelni
A bokkeno ott kezdodik h tobb eve pszichologushoz jarok es ezt meg nem mertem megemliteni neki felek h bolondnak nezbe
Nok ti h fogadnatok mit reagalnatok?
Ez igazából több dologtól is függ..
1. Miért jársz és a miért erősen kihat-e a mindennapjaidra.
2. Megbízol-e benne már ennyire, hogy megossz vele egy ilyen információt.
Az a baj, hogy tök kétszínűek az emberek ezen a téren (is), mert ha a másikról van szó, akkor elkönyvelik, hogy ilyen-olyan-amolyan, közben meg kiderülhet az is, hogy az illető ugyanúgy jár pszichológushoz... Pedig egy jó szakember igazi eredményekre képes, ha az ügyfele is akarja.
Szóval szerintem mond el neki, de ne részletesen, csak a lényegre vonatkozóan. Aki értelmes, megérti.
"tobb eve pszichologushoz jarok " - miért? A problémád olyan jellegű, hogy kihat a kapcsolatodra? Meddig akarod titkolni a dolgot? Félsz, hogy ha megtudja a VALÓDI OKÁT, amiért pszichológushoz jársz, hogy elhagy?
Ha nem akarsz a kérdésekre válaszolni, akkor ideig-óráig elodázhatod a választ azzal, hogy ha nem kérdez rá, akkor nem beszélsz róla. Ha kérdez, ne tagadd le, de ne hozd fel, viszont arra is készülj fel, hogy ha kitudódik, akkor nem lehet tudni, hogy hogyan reagál. Lehet, hogy pont azzal fogsz ártani, hogy nem mondod el neki, hisz emiatt bizalmatlanná is válhat.
Én nem fogadnám rosszul. De lehet megkérdeznem mennyire komoly probléma miatt jársz olyan régóta. De azt sem rosszból.
Nekem tegnap mondta a férjem, hogy a hülyék, idióták járnak pszichológushoz. Csak lestem. Ja meg a lelkileg gyenge emberek. Hát mondom talán amikor szét megy a család és egyszerre megy el 2 ember a családból máshova lakni és egyedül maradsz egy depressziós szülővel, lehet hogy tényleg hülye vagyok hogy pszichológushoz mentem, mert mindennap sírtam akárhol... -.- Akkor azt mondta, ha tudta volna, hogy en jártam olyanhoz, nem mondja. De a lényegén nem változtatott! De ő is a majd én megoldom magamnak kategóriás ember. Hát nem mindenki dugja homokba a fejit mint ő megoldásként. Mérges lettem rá ezért a beszólásért. Nagyon rossz felfogás ez. Pont hogy az erős képes szembe nézni a dolgokkal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!