Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pszichológushoz menjek hogy nincs barátnőm vagy ki fog röhögni?
nem kell feltétlen elmenned hozzá.
bőven elég ha megfogadod a tanácsát-
Miért nevetne ki? Neki az a dolga, hogy segítsen, és hidd el, ennél sokkal "cikibb" problémákkal is szembesült már.
Ráadásul nyilván nem az érzéketlen emberek választják ezt a pályát, hanem azok, akiket valójában érdekelnek az emberi lélek rejtélyei, és szeretnének segíteni. Ez olyan, hogy matematikusnak sem mész, ha utálod a matekot.
Ha nem a bejelentett lakhelyeden vagy, akkor mehetsz magánpszichológushoz, bár elég borsos áron dolgoznak. A szakember segít majd megfejteni, mi a baj, miért nem szeretnek a lányok, és hogyan tudnál változtatni rajta.
22/N
Engem már mindenért nevettek ki az emberek, - megjegyzem - teljesen jogosan.
A külsőm undorító, s belső értékeim sincsenek. Nincs pénzem sem, sosem volt, nem is lesz. Állandó cirkusz az életem, ahol én magam vagyok a fő attrakció és az emberek a hálás - vagy épp hálátlan - közönség. Aki alacsonynak születik az ne akarjon kosárlabda játékos lenni. Aki nevetségesen vékony és sovány az ne akarjon erőemelő lenni. Akinek annyira nevetségesen áll turcsimód az orra mint nekem, az maga lesz a főbohóc a saját tragikomédiájában, amit életnek is neveznek.
A minap egy tinilány társaság dobált meg sült krumplival, amikor próbáltam étkezni egy gyorsétteremben. Majd néhány termetes, szép száll fiatal legény, megkérdezte őket, hogy miben segíthetnek nekik, elvégre szemmel láthatóan komoly zaklatást követtem el azzal, hogy létezem.
Szóval hidd el nekem amikor azt mondom, hogy az a fizikai rosszullét amit most érzel, csak egy gyors állomás számodra egy olyan úton, ami számomra az egész élet.
31 fertelmesokádék emberi kudarc szűz f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!