Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Pszichológushoz menjek hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pszichológushoz menjek hogy nincs barátnőm vagy ki fog röhögni?

Figyelt kérdés
Már fizikailag vagyok rosszul, nem tudok semmire koncentrálni, nem csinálok semmit csak siránkozok. Ha nem a bejelentett lakhelyemen vagyok hova menjek hogy fogadjanak, van egyáltalán ennek értelme? 23/F
2017. okt. 16. 22:42
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Csak a bejelentett lakhelyed ellátó intézménybe mehetsz
2017. okt. 16. 22:44
 2/20 Jégrém ***** válasza:
Menj el mond hogy nem tudsz komcentralni es utama mond hogy frusztral a téma
2017. okt. 16. 22:44
 3/20 A kérdező kommentje:
Jó hát akkor ebből nem lesz semmi, egyrészt nem tudok mikor elmenni a lakhelyemen, másrészt én ezt nem vállalom fel inkább nyomorodok meg magamban.
2017. okt. 16. 22:47
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
A pszichológus nem tud neked segíteni a csajozásban, csak segíthet neked "csajozásra kész" állapotba kerülni mentálisan. Jelenleg nagyon nem vagy abban. Semmiképp sem fog kinevetni, inkább örülni fog, hogy megtiszteled a bizalmaddal. Neki nem érdeke, hogy tovább csorbuljon az önértékelésed, inkább fel akarja azt turbózni.
2017. okt. 16. 22:53
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha valaki kiröhög emiatt ezzel a végzettséggel,az úgy alkalmatlan a pályára, ahogy van. Normális ember amúgy se röhög ezért ki,egy normális pszichológus pláne nem.
2017. okt. 16. 22:55
 6/20 anonim ***** válasza:

nem kell feltétlen elmenned hozzá.

bőven elég ha megfogadod a tanácsát-

https://www.youtube.com/watch?v=2Lpdry_sIgo

2017. okt. 16. 22:55
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

Miért nevetne ki? Neki az a dolga, hogy segítsen, és hidd el, ennél sokkal "cikibb" problémákkal is szembesült már.

Ráadásul nyilván nem az érzéketlen emberek választják ezt a pályát, hanem azok, akiket valójában érdekelnek az emberi lélek rejtélyei, és szeretnének segíteni. Ez olyan, hogy matematikusnak sem mész, ha utálod a matekot.

Ha nem a bejelentett lakhelyeden vagy, akkor mehetsz magánpszichológushoz, bár elég borsos áron dolgoznak. A szakember segít majd megfejteni, mi a baj, miért nem szeretnek a lányok, és hogyan tudnál változtatni rajta.

22/N

2017. okt. 16. 22:56
 8/20 anonim ***** válasza:
Létezik spype-os forma is, ha az szimpatikusabb. Az erős emberek tudnak segítséget kérni és elfogadni, és szembenézni önmagukkal, ezen semmi nevetni való nincs.
2017. okt. 16. 23:01
 9/20 anonim ***** válasza:
2%
Jelentkezz inkább eutanáziára. Neked is jobb lesz, meg a világnak is.
2017. okt. 16. 23:01
 10/20 anonim ***** válasza:
20%

Engem már mindenért nevettek ki az emberek, - megjegyzem - teljesen jogosan.

A külsőm undorító, s belső értékeim sincsenek. Nincs pénzem sem, sosem volt, nem is lesz. Állandó cirkusz az életem, ahol én magam vagyok a fő attrakció és az emberek a hálás - vagy épp hálátlan - közönség. Aki alacsonynak születik az ne akarjon kosárlabda játékos lenni. Aki nevetségesen vékony és sovány az ne akarjon erőemelő lenni. Akinek annyira nevetségesen áll turcsimód az orra mint nekem, az maga lesz a főbohóc a saját tragikomédiájában, amit életnek is neveznek.

A minap egy tinilány társaság dobált meg sült krumplival, amikor próbáltam étkezni egy gyorsétteremben. Majd néhány termetes, szép száll fiatal legény, megkérdezte őket, hogy miben segíthetnek nekik, elvégre szemmel láthatóan komoly zaklatást követtem el azzal, hogy létezem.

Szóval hidd el nekem amikor azt mondom, hogy az a fizikai rosszullét amit most érzel, csak egy gyors állomás számodra egy olyan úton, ami számomra az egész élet.

31 fertelmesokádék emberi kudarc szűz f

2017. okt. 16. 23:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!