Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet hogy pszichológushoz segítségét kéne kérnem hogy merjek közeledni a nökhőz?
A legjobb pszichológus sem tud kihúzni a bajból, ha nem szeded össze a bátorságodat.
Mi a legrosszabb ami történhet egy leszólításnál?
lakásos örömlány kell,a pszichológus sem tanácsolna mást,legfeljebb ha hosszútávú pénzlehetőséget lát benned.
https://www.youtube.com/watch?v=2Lpdry_sIgo
amíg félsz az intimitástól,félsz a pi-nától,nem tudsz dugni,addig úgy sem fog összejönni.
vagy ha össze is jön,akkor az első elfuserált kúrás után nem látod többet.
Utolsónál a pont. Én ugyanígy voltam,teljesen rá voltam göröcslve a témára. Aztán elszántam magam, és 23 évesen veszítettem el a szüzességem egy prostival. Másnapra már le is lazultam, a következő 3 hónapban legalább 5 csajjal randiztam.
Egyébként olcsóbb is, mint a pszichológus.
Azért nem valami ótvaroshoz menj, nézz ki valami igényeset, legjobb, ha vannak beszámolók is, add meg a módját, nem fogod megbánni.
34f
Mi az oka, hogy nem mersz közeledni a nőkhöz? Mert akár a pszichológus, akár a prosti csak akkor tud segíteni, ha irreális fóbiád, félelmed vagy szorongásod van.
Ha viszont nem jössz be a nőknek és éveken át fejlődött ki benned a JOGOS tanult tehetetlenség, akkor csak a pénzedet pazarlod feleslegesen. És még ártasz is magadnak, hiszen a sorozatos visszautasításokat és kudarcokat nem lehet megszokni. Aki mást mond az hazudik vagy klinikai értelemben pszichopata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!