Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Segítséget szeretnék kérni!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítséget szeretnék kérni! Mért használnak ki folyamatosan a lányok? 20/F

Figyelt kérdés
Sajnos az èletem során nagyon sokszor kihasználtak a lányok mert èn nem olyan fiú vagyok aki pont lesza*ja a lányt! Szeretek romantikázni,randizni, apró ajándèkokat adni (nem nagy ajándèkokra gondolok) pl: egy ágyba reggeli, egy csoki, stb stb, szeretek oda figyelni a lányra lesni minden kèrèsèt. Egy èjszakás kalandjaim soha nem voltak! Eddig mind 1 èvnèl több volt ès mindig padlóra kerültem :( Folyamatosan ez törtènik velem egyszerűen már nem tudok bízni a lányokba :( Szerintetek ez idővel megfog változni? Lányok segítsetek mert már nem tudom mit tegyek ami a lányoknak is jó :(

2016. ápr. 24. 09:35
 1/8 anonim ***** válasza:
81%
Az ,hogy vàltozik e rajtad mullik kisèrletezz lègy màs lègy kicsit flegmàbb kicsit bunkobb ès ha valamit akarsz az èletben azt ne mutasd mert soha Nem kapok meg ha làtjàk hogy valami Nem kell majd tàlcàn nyijtjàk
2016. ápr. 24. 09:44
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Azért használnak ki, mert hagyod. Ahogy észreveszed, hogy kihasználnak, lépj ki a kapcsolatból. Legyenek elvárásaid is, ne csak szolgálj. Nem a lányok felelőssége ez a helyzet, hanem a tiéd. Te mész bele. Akkor fog megváltozni, ha te megváltozol.
2016. ápr. 24. 09:55
 3/8 anonim ***** válasza:
21%
Azért, mert rendes vagy. Legyél bunkó, és használd ki te őket!
2016. ápr. 24. 10:15
 4/8 anonim ***** válasza:
95%
Nem csak ez a két dolog létezik: szolgának lenni, vagy bunkónak lenni. Nem értem, miért ez a kettő él csak a fejekben. Egy határozott férfi tud kedves lenni anélkül, hogy papucs legyen belőle. Mert tartása van, önbizalma van és határozott elképzelései. Szerintem nem azzal van baj, hogy kedves vagy, hanem azzal, hogy eleve szolgaként viszonyulsz a másikhoz. Már akérdésben is benne van: "nem tudom, mit tegyek, ami a lányoknak is jó". Semmit. Azt tedd, ami Neked jó. Ami Te vagy. Ha van plusz energiád és érzel indíttatást, akkor kedveskedsz, ha nem, akkor nem. Nem kell mindig ráérni, nem kell mindig ugrani és nem kell mindig ajándékokat vinni. Ha jólesik, egyszer-egyszer rendben van. Ha egyedül jól érzed magad, határozott terveid, céljaid vannak, önbizalmat szereztél és tartásod van, belső tartásod, akkor képes vagy nőként kezelni valakit anélkül, hogy a saját tartásodat feladd. Ne a lányokon és azok elvárásain lovagolj, hanem saját magad ismerd meg, és erősítsd, mert ez hozza meg a változást. Azt lehet kihasználni, aki gyenge és hagyja. Nem mindenkivel meri megtenni a másik, nem véletlenül.
2016. ápr. 24. 10:18
 5/8 A kérdező kommentje:
4. Nagyon szèpen köszönöm! Ès nem soha nem leszek bunkó,flegma az nem az èn világom, papucs se vagyok, ajándèkokkal nem halmozok el egy lányt se havonta valamo kis apróság de szerintem ennyit meg èrdemel minden nő,
2016. ápr. 24. 10:28
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
Lofaszt èrdemel
2016. ápr. 24. 13:58
 7/8 anonim ***** válasza:

Szegény. Figyi,szerintem csak szimplan ilyen lanyokba futottal bele!

Ha gondolod irhatsz

;)

2016. ápr. 26. 15:56
 8/8 anonim ***** válasza:
#7 Azért ilyen lányokba futott bele, mert minden lány ilyen. Pontosabban aki túl rendes, az ezt hozza ki minden lányból.
2016. ápr. 26. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!