Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van ilyen sok szingli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ilyen sok szingli az országban? Miért nő folyamatosan a szinglik száma?

Figyelt kérdés
[link]
2016. ápr. 18. 10:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
86%

Ez egy pontatlan, hiteltelen statisztika.

Megmondjam miért volt régen kevesebb szingli?

2 dolog miatt.

Az egyik a "jajj mot szólnak majd a rokonok, hogy 20 évesen még nincs férjem/feleségem" , ma már nem maradnak benne egy nem működő kapcsolatban. Sokkal lazább lett minden.

A másik ok, amiért nem hiteles a felmérés: 2004-ben kik társkeresőztek a neten??? Maximum a nagyon kockák. 4 éve létezett az internet a fejükben, mint fogalom. Az idősebb, 40 feletti korosztályhoz el sem jutottak ezek a társkereső oldalak. Inkább csak a fiatalok vettek róla tudomást.

Ezért értelmetlen egy weboldal statisztikáira alapozni bármit is.

A másik ok a megtévesztőbb része

2016. ápr. 18. 10:38
 2/11 anonim ***** válasza:
22%
a nők lehetetlen elvárásai miatt!
2016. ápr. 18. 10:51
 3/11 anonim ***** válasza:
73%

Persze, hogy a nők az oka. Mi vagyunk a sátán lányai, és csak azért élünk, hogy megkeserítsük szegény férfiak életét. Mindenről mi tehetünk, még arról is, ha ötszáz forinttal több a villanyszámlátok, mint megszokott, arról is, ha a mikró nem melegítette fel eléggé a betett ételt, arról is, ha letörik a körmötök, nem beszélve arról, hogy ti milyen fejjel születtetek.

Minden a mi hibánk, tudjuk.

2016. ápr. 18. 11:24
 4/11 anonim ***** válasza:
66%
Mert van egy bizonyos réteg akik között "cserélődnek" az emberek, tehát egymás között vándorolnak kapcsolatról kapcsolatra, a többi aki meg nincs benn ebben a körben az egyedül marad. Legalábbis én ezt tapasztalom saját baráti / haveri / tágabb ismertségi köreimben.
2016. ápr. 18. 11:30
 5/11 anonim ***** válasza:
38%

Kétféle pasi terem mostanában.

Az egyik a páwa: magába szerelmes, és jobb csaj mint én.

A másik a fujj: naponta egyszer pólót cserél, heti egyszer mos fogat, és meggyőződése hogy a korpás bajusz szexi.

Normális, vonzó pasi elvétve akad, az is foglalt.

Azon gondolkodtam, leszbikus leszek.

2016. ápr. 18. 12:00
 6/11 anonim ***** válasza:
60%

Mást akarnak.

Én komoly kapcsolatot, gyerekeket.

Ők meg csak szexet.

Nekem meg nem kell olyan, aki csak ürítésre használ, cserébe moshatom a zokniját, meg főzhetem a kedvenceit.

Boldogabb vagyok szingliként, nem kell senkit kiszolgálni.

2016. ápr. 18. 12:33
 7/11 anonim ***** válasza:
72%

Ez a cikk úgy ostobaság, ahogy van: Gizikét hasonlítja össze a gőzekével. Csak el kell olvasni: mit vizsgál a KSH? A házasságban és bejegyzett élettársi kapcsolatban élők arányát. Tehát akik csak úgy együtt élnek a párjukkal (bejegyzés nélkül), azokat a cikk már szinglinek tekinti. (Aki hivatalosan egyedülálló, az nem jelenti azt, hogy nincs párkapcsolata.)

A másik, hogy egy weboldal használati statisztikáiból akar messzemenő következtetéseket levonni... Abból, hogy hányan és milyen korosztályból regisztrálnak Randivonalra, maximum az oldal marketingstratégiájára lehet következtetni. Ráadásul csak egy oldal a sok közül. Amikor én még társkeresőztem, a Randivonalon pont nem voltam, 5 másikon meg igen. Aki meg harmincas nőként komoly kapcsolatot keres, annak kb. a fele nem szingli, hanem mondjuk elvált.

De hogy azért a kérdésre is válaszoljak: azért nő az egyedül élők száma, mert a nők rájöttek arra, hogy jobb egyedül, mint egy megalkuvó kapcsolatban. Én például két évig tudatosan voltam egyedül (de nem magányosan). Aztán megismertem a mostani párom, aki minden elképzelésemnek maradéktalanul megfelelt, és lett egy harmonikus párkapcsolatom.

2016. ápr. 18. 14:27
 8/11 anonim ***** válasza:
11%
Mert nincsenek jó pasik.
2016. ápr. 18. 14:50
 9/11 anonim ***** válasza:
83%

A többi szingli nevében nem tudok beszélni, de azt megmondhatom hogy ÉN miért vagyok szingli.

1. Akiknél bepróbálkoztam (ami amúgy nem sok) mind visszautasított. Sajnos hamar beleélem magam a dolgokba és eléggé le tud törni egy visszautasítás, ami egy időre el is veszi a kedvem az ismerkedéstől és emiatt keveset is próbálkozom. Ördögi kör.

2. Szokásos eset, aki nekem tetszik neki én nem tetszem és annak a kevés embernek akinek valaha tetszettem, sajnos nekem nem jöttek be.

3. Mivel még sosem volt barátnőm és régebb elég zárkózott voltam hatalmas hátrányban vagyok, amit nagyon nehéz behozni. Kevés barátom van, rajtuk keresztül még kb 1 lányt sem ismertem meg. Lány barátaim egyáltalán nincsenek akikkel eljárhatnék valahova és megismerhetném a barátnőiket stb.

Nagyjából ennyi a történetem.

Szerintem nem egyedüli az esetem, el tudom képzelni hogy viszonylag sok velem egykorú fiúnak vannak hasonló gondjai.

20/F

2016. ápr. 18. 21:47
 10/11 anonim ***** válasza:

Mert már az országban is végig futott a Barátok közt sorozat:), nemcsak a TV-ben. Aki érti a virág nyelvet, tudja miről van szó:).

Másrészt pontatlan a statisztika. Harmadrészt vigyázni kell, mert rengeteg olyan ember van az országban, aki ha kell, egyedülálló, ha kell párkapcsolatban él, de ha lehet, akkor meg mingliként mutatkozik be. Negyedrészt rengetegen nincsenek tisztában önmagukkal: nem feltétlen tudják, mit is akarnak, de kapcsolatuk az legyen. Ha meg valami probléma van, akkor persze "én nem, de te hibás vagy" c. végeláthatatlan huzavona megy.

2016. ápr. 18. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!