Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Általában ha egy 30 év feletti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Általában ha egy 30 év feletti még szingli azzal valami baj van?

Figyelt kérdés
Vagy vakami gond van vele vagy nagyon nagyok irreálisak az igények azt a pluszt keresik ami talán nincs is.
2016. márc. 19. 15:13
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

Nem feltétlen van vele baj.

Sztem a gond azzal van, ha valaki hoz egy döntést, majd amikor visszakozna évekkel később, mindenki más hibás lesz, csak ő nem.

Sztem a legtöbb szinglinél ez a leendő probléma igencsak befigyel.

2016. márc. 19. 15:15
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Vagy csak szimplán jobban szereti a szingli életet, mint a párkapcsolatot.
2016. márc. 19. 15:15
 3/19 anonim ***** válasza:
84%
A "baj" az egy nagyon tág meghatározás,én inkább azt mondanám,hogy van valami kiváltó oka az egyedüllétnek.
2016. márc. 19. 15:16
 4/19 anonim ***** válasza:
52%

Ha nő nemű az illető, azzal nagy valószínűséggel baj van. Férfiaknál meg ez még egy természetes dolog, mivel a legtöbb férfi 35 éves kora körül akar nősülni, addig kiéli magát.

Amíg a nők 16-28 éves kora körül a legkelendőbb, addig egy férfi 26-38 között, ezt ne feledd!

5/19 anonim ***** válasza:

Jó kérdés (amúgy nem az)

Az a gond, hogy hallottál egy olyan szót, hogy "baj"

Elhitted, hogy ez létezik, hogy ennek jelentősét kell tulajdonítani.

Ezáltal a gondolkodásod egy kényszerpályára került. Nem lehetsz 9nmagad, mert mások gondolatait éled.

6/19 A kérdező kommentje:
30 év feletti és keresi társát társkeresőn
2016. márc. 19. 15:19
 7/19 anonim ***** válasza:
Szerintem igen, mondom én ezt úgy hogy én is egyedülálló vagyok harminc fölötti, de nem tudm pontosan miért.
2016. márc. 19. 15:21
 8/19 anonim ***** válasza:
Megismered, idot szansz ra es majd megtudod. Nem irsz ala semmilyen hatarozott ideju szerzodest, szal nem ertem az ilyen kerdeseket. Mindenkinek van vmi hulyesege annyi biztos, vkinek kisebb, vkinek nagyobb
2016. márc. 19. 15:47
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nincs baj, akkor sem ha férfiról van szó és akkor sem, ha nőről. Egy nagyon kaotikus világot élünk, semmi sem olyan, mint régen. Irreális igények? Hát szépségfasizmus van egyrészről, ez sajnos tény, talán még sosem volt ennyi felszínes ember, mint manapság. Másrészt nincsenek stabil munkahelyek. Az emberek anyagi, érzelmi és morális bizonytalanságban élnek. A világ nem normális, amiben élünk. Ezért nem lehet pálcát törni a szinglik felett.
2016. márc. 19. 16:37
 10/19 anonim ***** válasza:
60%

Más nevében nem igazán tudok nyilatkozni, de elmondom velem mi a helyzet.

30 éves férfi vagyok, szűz és a fizimiskám egy görénybeamputált kölyökdisznóéval vetekszik.

Alacsony vagyok, csenevész és turi az orrom. 30 év alatt gyakorlatilag egy kezemen meg tudom számolni azon nők számát, akikkel egyáltalán eljutottunk valamilyen szintre az ismerkedésben, értsd: barátnak vallotta magát melynek címén teljesen kihasznált.

Hogy van e velem valami gond ? - Ami azt illeti szerintem kedves vagyok, barátságos, szelíd, békés, figyelmes, odaadó és szerető. Ezek azok a dolgok mind, ami a nőket (de egyébként a férfiakat sem) a legcsekélyebb mértékben nem érdekli. Annyira idiótán definiált a fejszerkezetem, hogy azok a nők akik nem undorodnak tőlem, azok csak kinevetnek általában. A férfiak is röhejes bohócnak tartanak, ha megszólalok egy társaságban általában senkit sem érdekel és pont ugyan úgy zajlik tovább a beszélgetés mintha nem tettem volna.

Irreális igényeim nincsenek, egy kedves, törődő, szerető barátnő szeretnék, akivel néha megoszthatom a gondolataimat és az érzéseimet.

2016. márc. 19. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!